nidoflor pentru un bebe de 8 luni

26-03-2007
oana spataru
Nu este medic/terapeut
oana spataru
Am o fetita de 8 luni pe care o alaptez cu mult drag. de vreo 2 spatamani i-au tot aparut bubute in zona genitala care s-au raspandit repejor. Tot ceea ce am folosit a fost fara succes : baie de aer, bai cu apa si sapun, Bepanthen, crema de galbenel;e, Panthenol, Neopreol. Dupa atatea insucces bubutele se tot raspandeau si deveneau rosii si proeminente. Dr. pediatru mi-a recomandat Nidoflor; abia aceasta crema ii prieste. Totusi citind prospectul am ramas putin dezorientata, deoarece aceasta este contraindicata copiilor sub 2 ani (datorita pobibilitatii absorbtiei cutanate a neomicine - Ce inseamna aceasta ??? ).

Ea este o fetita tare curata si pana acum nu am avut niciodata asa problema. Mi s-a spus ca este din cauza eruptiei dentare. Poate.
Totusi pe prospect scrie ca aceasta crema nu poate fi folosita pentru termen indelungat, dar nu inteleg la cat anume se refera (o saptamana, o luna ?). Prin urmare, poate fi folosita pentru un copil de 8 luni ? Pentru cat timp anume ?
Va multumesc mult,
oana
3 comentarii
0
26-03-2007, ora 00:00
IRINA S
Nu este medic/terapeut
IRINA S
poate fi folosita la bebelusi fara probleme. Eu am 2 copii si la ambii am folosit nidoflor fara probleme si a dat rezultate bune
0
26-03-2007, ora 00:00
manuela29
Nu este medic/terapeut
manuela29
si eu am folosit nidoflor la fetita mea si a reactionat f bine.Nu te ingrijora, poti sa-l folosesti si o saptamana fara probleme!Daca problemele nu se amelioreaza, informeaza medicul sa-l schimbe!
0
10-04-2007, ora 00:00
oana spataru
Nu este medic/terapeut
oana spataru
Dr. mi-a spus ca iritatia trebuie sa treaca. totusi sunt 2 saptamani de atunci si nidoflorul ma ajuta sa nu se extinda bubutele. daca nu-l folosesc (am incercat cateva zile) si bubutele au reaparut. Totusi a trecut cam mult timp si organismul probabil s-a obisnuit. Ce sa fac ?
va multumesc,
oana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  •