nodul pe scrot

28-09-2011
crissgab
Nu este medic/terapeut
crissgab
Buna ziua.
In urma cu aprox. 2-3 luni mi-a aparut un mic nodul rotund cu diametrul de aprox. 1 cm la baza scrotului in partea dreapta. Nu am avut mancarimi sau dureri iar dupa aproximativ 2 saptamani nu i-am mai dat importanta crezand ca e doar o punga de grasime. Aseara, in timpul dusului, am simtit o mica usturime iar cand am verificat am observat ca in mijlocul acelui nodul s-a format un mic orificiu cat gamalia unui ac si sangera, iar pe toata suprafata nodulului nu mai am nici un fir de par pubian. Nu stiu in ce masura pot avea legatura cele ce urmeaza dar prefer sa prezint toate simptomele avute in ultimele saptamani. In urma cu doua saptamani am fost chemat la cabinetul medicului de familie pentru a da o proba de urina pentru analizele periodice. Atunci mi-au gasit in urina sange si proteine in concentratie mica. In urma cu o saptamana am mai dat o proba de urina si de aceasta data au gasit doar sange. Ieri au venit rezultatele de la laborator si asistenta mi-a spus ca nu am de ce sa-mi fac griji ( fara nici un alt detaliu, nu am avut nici o discutie cu doctorul doar cu asistenta si asta prin telefon ). Un alt simptom este o usoara durere in partea dreapta in zona apendicului (sunt operat), durere usoara, suportabila dar profunda totodata, greu de localizat intr-un punct anume, si de cele mai multe se lasa pe picior si/sau dureri de bazin in partea dreapta.
Repet, nu stiu in ce masura pot avea aceste probleme legatura cu cea ce ma preocupa mai mult si anume nodulul. Ar trebui sa ma ingrijorez? Ce specialitate ar trebui sa aibe medicul in cazul in care imi recomandati mai multe investigatii? Sau e posibil sa imi recomandati un medicament (in cazul in care aveti o banuiala) si care sa nu agraveze daca problema este alta?
Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
28-09-2011, ora 17:14
RALUCA-IOANA
Nu este medic/terapeut
RALUCA-IOANA
Nu te sfatuiesc sa iei aiurea fara un sfat competent orice medicament.Prezenta sangelui in urina nu cred ca e super ok dar nici nu te speria.Un urolog e medicul de care ai nevoie.Nu mai sta pe ganduri.Acel nodul acolo nui ok.Du-te la dermatolog si la urolog cat mai repede cu putinta.In tot acest timp adica 2-3 luni nu a disparut deloc?Te intreb pt ca si sifilisul are in primul stadiu o leziune numita sancru moale.Asa incat mergi la medic.
0
28-09-2011, ora 17:48
crissgab
Nu este medic/terapeut
crissgab
Nu, nu a disparut si nici nu s-a marit/micsorat in tot acest timp. Cat despre sifilis e aproape imposibil - sunt intr-o relatie stabila de multi ani plus ca folosim ca metoda contraceptiva prezervativul.
0
28-09-2011, ora 18:11
crissgab
Nu este medic/terapeut
crissgab
ca sa mai adaug mici detalii : nodulul este chiar la baza scrotului, intre zona inghinala si scrot ca sa fiu mai exact, este subcutanat si zona pielii nu are o culoare diferita.
0
28-09-2011, ora 21:53
RALUCA-IOANA
Nu este medic/terapeut
RALUCA-IOANA
Atunci e ok.Merge-ti la un urolog.Dupa consultatie va va spune daca aveti de ce va ingrijora.Nu cred ca sangele in urina are legatura cu nodulul.Iar acel nodul poate fi de fapt un ganglion marit in volum ceea ce ar insemna o infectie locala, dar eu nu ma pot pronunta mai mult de atat.Luati si analizele facute si mergeti la urolog.E cel mai indicat specialist.Ati eliminat o posibila cauza cu sifilisul.Mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul testicular
  •