noduli la sanul drept

02-07-2011
daniela--
Nu este medic/terapeut
daniela--
Buna ziua, am 51 de ani si de cateva luni mi-a aparut un nodul la sanul drept.La inceput era mic, apoi a inceput sa creasca, la palpare am observat ca are margini regulate, dar ma doare destul de tare, mai ales la atingere.Medicul mi-a recomandat Progestogel si compresii cu Bitter insa acestea nu au avut niciun efect, nodulul continuand sa creasca.Mentionez ca la inceput aveam si niste scurgeri apoase din san, acum au incetat.Voi ce alte tratamente imi puteti recomanda?Am citit intr-un ziar ceva legat de Mameldin sau Mastodyn...a mai folosit cineva?Alte tratamente mai stiti?
3 comentarii
0
02-07-2011, ora 16:30
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
ati facut o mamografie???
0
02-07-2011, ora 18:43
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ce medic ti-a facut controlul, ce specialitate? Nu ti-a recomandat nicio investigatie??
Poti face mamografie, asa cum bine ti-a sugerat Vasi, sau poti face macar ecografie mamara bilaterala, nu iradiaza, e ca orice ecografie si se vede clar de ce natura este nodulul. De curand se pot face investigatii si cu termografie, are aceleasi performante ca si mamografia dar nu traumatizeaza.
In mod normal ar trebui sa te consulte un endocrinolog, sa-ti dea sa faci si analize din sange (poate si prolactina ptr scurgere).
Sanatate si nu te neglija, poate fi ceva pe fond hormonal, dar e normal sa afli exact ce este!
0
17-07-2011, ora 19:28
shushulina
Nu este medic/terapeut
shushulina
buna ziua..daca vreti, puteti sa ma contactati la lauryk_17ogl cat mai repede ca sa va recomand un tratament care nu va da gres..daca puteti si in seara asta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •