Noduli pe colul uterin - va rog un raspuns

13-04-2008
elena700
Nu este medic/terapeut
elena700
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti! Mi-au aparut 2 noduli nedurerosi pe o parte a colului uterin. ( acum aprox. 7-8 luni) un nodul este de dimensiune foarte mica, celalalt are dimensiunea putin mai mare. Din monentul in care i-am observat, adica acum aproape 7 luni, starea lor nu s-a modificat in nici un fel: nu ma deranjeaza, nu ma doare, si nici n-au crescut in dimensiune. As vrea sa stiu daca poate fi ceva periculos? Si cam in ce fel de cazuri apar acesti noduli ( ex. boli cu transmitere sexuala, cancer al colului uterin, etc)? Nu vreau sa-mi spune-ti doar sa merg la medic. Sunt constienta ca va trebui sa ma prezint la un control, dar astept intai raspunsul dumneavoastra...deoarece pentru a merge la control va trebui sa ma deplasez in alt oras...mai mare si la un cabinet de specialitate, ca unde locuiesc, desi nu este un oras foarte mic...cand am avut o problema cu rinichii si am explicat la medic ca ma doare in partea stanga ( nu stiam in monentul acela ca am probleme la rinichi)..iar durerea reflecta..dupa ce am facut analizele de sange m-a trimis la chirurgie ca am apendicita! noroc ca am facut un ecograf la particular.si a iesit ca la apendice nu am nimik..altfel ma operam degeaba...Iar in cazul acesta cu nodulii..cine stie ce solutie mai gasesc ei asa dupa ureche... va rog frumos da-ti un raspuns
2 comentarii
0
13-04-2008, ora 00:00
elena700
Nu este medic/terapeut
elena700
nu am specificat ceva: am spus ca mi-au aparut cei doi noduli acum aprox.7 luni: atunci am observat eu ca am acei noduli..nu stiu cand au aparut exact, pot fi de un an, doi sau cine stie de cand... pot cumva sa fie chiar si din nastere?
0
09-08-2008, ora 00:00
dpv
Nu este medic/terapeut
dpv
Buna elena,
vad ca nu ai primit nici un raspuns referitor la problema ta si eram si eu interesata deoarece am depistat si eu aceasta problema acum o luna. Insa mi-am facut progrqamare la doctor pt data de 19.08.2008 si am sa te tin la curent cu ce mi se va diagnostica.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: