nu am avut probleme cu inima... de ceva timp simt ca am inima sub presiune

19-07-2008
Mcristi
Nu este medic/terapeut
Mcristi
am 23 ani, nu am avut probleme cu inima..dar in urma cu 3-4 luni m'am despartit de o prietena si am resimtit acel moment foarte puternic...Timp de 5 zile aveam impresia ca am inima sub presiune(ceva gata sa explodeze), in a 5 zi a fost ca si cum ai intepa un balon cu un ac si ar tasni ada din el prin gaura respectiva, simtzind practic cum se prelingea lichidul... (dupa acest eveniment, nu am mai simtit aceea presiune), am fost la cardeologie..am obtinut cardiograma si mi s'a spus ca e normala, dar sunt momente cand imi dau seama ca am batai neregulate.

Va rog sa postati daca ati trecut prin asa ceva sau daca aveti idee despre aceasta problema. Multumesc.
4 comentarii
0
19-07-2008, ora 00:00
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
nu ai nici o pb stai linistit atat tot poate ca ai suflu cardiac sau poate ca tot ce se petrece e din cauza stresului..stai linisit mai ales daca eeg a iesit ok.si daca esti stresat laso- mai moale :))
0
21-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Cristi, cui pe cui se scoate!Gaseste alta iubita si simtet-te bine!Esti la varsta la care se cere asa ceva!Si nu mai pune atat la suflet!Esti tanar si puternic si nu cred sa ai ceva pe la inima, doar ca ai supus-o la prea mult stres...relaxeaza-te, iesi cu prietenii si mai ales RAZI MULT!Te asteptam sa ne dai si vesti bune cand o sa ai o alta prietena!=))
0
22-07-2008, ora 00:00
Mcristi
Nu este medic/terapeut
Mcristi
deci nu faptul ca m'am despartit ma afecteaza, ci fenomenul ce atenteaza la sanatate.Am gasit pe net ceva care m'a cam inspaimantat...avand in vedere ca sintomele sunt similare.
Intrebarea mea este, ce e de facut...? (un remediu..ceva sau e o chestie iremediabila? si trebuie sa ma feresc de stres, trairi emotionale, normale la majoritatea de altfel.)

Cum pot sa verific dc inima pompeaza sau nu corect, dc s'au produs leziuni la nivelul muschilui cardiac? (dc exista remediu)



"Suferinta din dragoste poate duce la decesul a 3, 6 la suta dintre pacienti, a relevat cel mai mare studiu asupra "inimii frante" efectuat vreodata de catre Clinica Mayo din Minnesota. Afectiunea, recunoscuta de curand in SUA si studiata in Japonia de 15 ani, poate provoca suferinzilor din dragoste (cei parasiti de cineva drag sau ramasi vaduvi) simptome asemanatoare infarctului, adica dificultati de respiratie si dureri acute in piept.

Pentru 11 la suta dintre pacienti boala se cronicizeaza, simptomele revenind de mai multe ori, iar muschiul inimii este mai slab hranit de fluxul sangvin si isi diminueaza treptat capacitatea de a pompa sangele.Studiul a fost efectuat pe 100 de persoane care nu prezentau alte simptome ale unor boli de inima.

Pe langa stresul emotional comun tuturor pacientilor, medicii au descoperit la doua treimi dintre cei investigati anomalii microscopice ale vaselor de sange, care predispun la leziuni ale muschiului cardiac. La 69 la suta dintre pacienti s-a observat o irigare deficitara cu sange a inimii. Dar "inima franta" nu inseamna automat decesul, care a intervenit in functie de starea generala de sanatate a pacientilor, nu doar cea a inimii. Desi tinerii se indragostesc si sufera din dragoste mai des, cele mai afectate de aceasta afectiune sunt femeile trecute de menopauza."
0
23-01-2012, ora 22:05
Dumitru Cosmin
Nu este medic/terapeut
Dumitru Cosmin
salut numele meu este cosmin am o problema foarte serioasa, acuma o saptamna am avut 200 de batai pe minut ma luat ambulanta la spital, mi-au facut analizele, si miau administrat un medicament prin perfuzie, dupa miau dat trimitere la cardiolog acuma astept sa ma duc la cardiolog, analizele au iesit bine dupa ce mi-au administrat medicamentu prin perfuzie simt ca numi imi bate inima dar mai simt asa in capu piptului ca ceva se resuceste din cant in cadn de moment nu a inceput sa imi bata inima dar inainte imi bate foarte repede si parca ceva mi se rasucea in capu piptlui, va rog frumos daca stiti careva ce este astept opiniile voastre, va multumesc, va rog sa i
ma scuzati ca nu am scris corect din punct de vedere gramatical dar ma cam grabesc putin ca trebe sa plec undeva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •