Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!

09-08-2011
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Buna ziua, am o foarte mare problema si nu stiu ce sa mai fac, va rog ajutatima, dati-mi un sfat, un tratament, o crema, o pastila ceva...De fiecare data cand vreau sa fac sex cu o fata, nu am erectie, pur si simplu orice as face nu am erectie, Am 20 de ani, Fumator de 7 ani, de mult timp ma chinui sa am erectie dar degeaba...In curand incepe "sezonul" iar pentru mine, am multe fete pe lista ca sa zic asa...Va rog raspundeti si ramaneti aproape de subiectul asta, Multumesc mult
7 comentarii
0
09-08-2011, ora 13:46
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Draga NebunieLaSecunda,

In asteptarea raspunsului unui medic urolog, am sa te invit sa imi spui mai multe despre tine si problema ta. De cat timp ai observat ca ai aceasta problema. Cand te masturbezi ajungi la erectie? Cand a fost prima data cand nu ai reusit sa ai erectie?

Toate cele bune!

Cu multa caldura,
Psiholog Doina Grasu.
0
09-08-2011, ora 14:12
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Buna ziua Psiholog Doina Grasu!
Multumesc ca imi sunteti aproape, am tot cautat adrese de mess, site-uri cu Domni Psihologi si nu am gasit nimic, la unul mie rusine sa merg, sa privesc in ochi sa spun problema mea.
Deci sunt un baiat de 20 de ani, fumator de 7 ani, si am problema asta de ceva timp, de 2 ani de cand tot ma chinui sa fac un contact sexual, ceva nu merge bine, nu am erectie, nu stiu, desi mie rusine sa zic..acasa cand ma mai masturbez niciodata nu o fac cu penisul erect la maxim, tot timpul am erectia pe jumatete si fac ma simt parca altfel, parca mai bine, nu stiu ce sa fac sa am erectia tare, de 2 ani si ceva poate mai bine ma chinui sa intretin un raport sexual, iar acum am foarte multe ocazii cu foarte multe fete si nu stiu ce sa fac, vreau sa ma "vindec" de aceasta problema :(( Ajutat-ma va rog, ce e de facut?
0
09-08-2011, ora 14:16
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Pastile de stres, de minte ceva, orice care poate sa-mi ofere erectie, am devenit obsedat de lucrul asta...am ajuns sa cred ca nu is bun de nimic, nici de corp, nici de aspectul fetzei nici de nimic, cum sa imi alung gandurile astea, ce e de facut ca sa pot avea o erectie normala, puternica ca alti barbati, stiu foarte bine sa sarut, sa fac o fata sa innebuneasca de dorinta, etc...dar cand vine vorba de penetrare...se duce totul...Cum as putea vedea daca e o problema ce tine de sanatate, sau de psihic, si ce as putea face, un tratament ceva, orice.MULTUMESC MULT !!!
0
09-08-2011, ora 16:33
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Imi pare rau sa aud ca ai devenit preocupat in exces de problema ta. Insa, cu cat te stresezi mai mult cu atat posibilitatea de a avea o erectie optima diminueaza. Ai nevoie sa iti elimini aceste stari de stres, de preoupare excesiva, de anxietate. De aceea, iti recomand sa apelezi la ajutorul unui specialist psiholog. Nu ai de ce sa iti fie rusine chiar daca sunt aspecte intime, in fond sexualitatea face parte din viata oamenilor si este un lucru firesc.

Imaginea ta despre tine, cum ca nu esti bun de nimic, ca nu vei reusi sa faci ce ti-ai propus etc, te fac sa ai stari puternice de incordare. Ei bine incordarea, tensiunea aceasta sunt opuse starii de relaxare, de destindere si bucurie specifice contactului sexual. Din aceasta cauza nu apare erectia. Din cele spuse de tine, inteleg ca fetele te apreciaza si tu esti capabil sa le creezi o stare de excitatie mare, ceea ce e un lucru foarte bun.

Poti merge si la un medic urolog, insa este evident ca problema cu care te confrunti are si o cauza psihica.

Toate cele bune!

Cu multa caldura,
Psiholog Doina Grasu
0
09-08-2011, ora 17:51
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Multumesc pentru sustinere! Pai mie greu sa merg, inceputul, nu as vrea sa afle parintii/prietenii etc, sau sa ma vada ca ies de la psiholog...la control ma duc in alt oras, nu se pune problema, dar mai rau e cu domnu/doamna psiholog...ca mie rusine, ma tem ca ar zice altcuiva numele, problema mea, am impresia aia "daca va rade"...Din punct de vedere multi mi-au zis si inca imi zic ca sunt de treaba, ca sunt frumos, ca arat bine asa cum arat, ca sunt altii care si-ar fi dorit sa arate macar 10 % din cum arat eu, dar asta cu fizicu si aspectu fetei nu ma interseaza, tot ce vreau e sa am o erectie cu adevarat puternica, si cat mai repede posibil, sa pot intretine un raport sexual ca oricare alt barbat, nu stiu...parca e o povara ptr mine cand trebuie sa fac sex ca stiu ca o sa fie esec, preludiul e super, aud, vad si simt ca e foarte bine, ca ma pricep la lucrul asta, dar nu inteleg cu erectia care e problema, vreau sa aflu daca e ceva ce tine de sanatate, daca sunt bolnav, sau daca e de psihic si am nevoie de un psiholog.Vreau sa pun capat mai repede acestei situatii.Pe langa faptu ca e jenanta tare situatia, nu ma simt eu bine cand stiu ca nu pot intretine un raport sexual...Dimineata mai am erectie si foarte puternica, in timpul zilei cateodata la fel, dar cand sunt cu fata intr-o camera, pat...deja n-am treaba, parca is afon.Dumneavoastra ce imi sugerati sa fac, la ce trebuie sa renunt, ce trebuie sa practic, ce pastile/creme sau orice alt fel de tratament trebuie sa fac.Nimeni nu stie despre problema asta, in afara de mine, dvs si vizitatorii acestui subiect.Multumesc !!!
0
20-11-2013, ora 21:47
Dan daniel
Nu este medic/terapeut
Dan daniel
nu-ti fie rusine mergi la medic sa vada problema.
0
19-01-2022, ora 21:34
Ionuț@
Nu este medic/terapeut
Ionuț@
Am și eu aceasta problema am observat k nu mai am erecției, pana acum 3 zile nu am avut probleme de genu acesta, nu știu dak are vreo legătură k am fost depistat pozitiv covid dar cu simptome foarte ușoare, și sunt și foarte stresat as vrea un răspuns mai ales k nu sant în tara și aici e mai greu sa ajung la medic în aceasta perioada, va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dependenta de nicotina
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  •