Nu am orgasm vaginal!!! :(

19-04-2008
liuka20
Nu este medic/terapeut
liuka20
Mi-am inceput viata sexula acum 5 luni(am 21 de ani), insa nu am avut nicioadata orgasm vaginal...am numai clitoridian...desi imi iubesc partenerul, nu pot sa inteleg de ce nu am, desi "ma umezesc foarte tare".este posibil oare sa fie din cauza unor noduli la sani, care in urma unui ecograf i-am descoperit.Diagnosticul a fost mastopatie fibro-chistica, iar medicul mi-a dat un tratament de urmat cu Duphaston, insa am luat numai cateva zile, iar dupa ai nu l-am mai luat, desi trebuia sa iau 3 luni.Mi-a zis ca e din cauza unei dereglari hormonale.E posibil oare ca lipsa orgasmului sa fie tot din cauza acestei dereglari hormonale???
4 comentarii
0
19-05-2008, ora 00:00
valanghel
Nu este medic/terapeut
valanghel
trebuie sa te excite si cu degetul in timpul actului
0
20-07-2008, ora 00:00
sagitarius
Nu este medic/terapeut
sagitarius
principalul organ sexual la om e creierul.si orgasmul se produce tot cu ajutorul lui.nu toate femeile au ambele tipuri de orgasm, asa cum unele nu au de loc orgasm.cu cat o sa te straduiesti mai mult, cu atat n-o sa-ti iasa.bucurati-va de ce aveti, experimentati si va fi bine.
problema cu mastoza fibro-chistica e serioasa, n-o neglija.
0
19-08-2008, ora 00:00
Chast
Nu este medic/terapeut
Chast
Banuiesc ca inainte de a te dezvirgina, te-ai masturbat. Ceea ce nu prea trebuia sa faci. Asta ti-a cauzat aceasta problema, corpul tau s-a obisnuit altfel. Deci da, dereglare hormonala. Ia medicamentele prescrise de doctor si vei fi bine.
0
25-08-2008, ora 00:00
adina21
Nu este medic/terapeut
adina21
sunt foarte triste comentariile astea.:( pe tine te ingrijoreaza faptul ca nu ai orgasm vaginal, nu ca ai problema cu sanii.
eu zic ca trebuie sa te gandesti mai bine la ordinea prioritatiilor ! nu iti neglija sanatatea. esti si novice in viata sexuala.. va veni si orgasmul vaginal
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: