Nu am sperma si nici lichid lubrifiant

05-09-2005
yoshy
Nu este medic/terapeut
yoshy
Salut, am 25 de ani si de 5 ani o partenera stabila. problema este urmatoarea. Am erectie si sunt apt pentru un act sexual, insa nu am deloc lichid care sa lubrifieze si la finalul actului nu elimin absolut deloc sperma. Dezvoltarea penisului este absolut normala, doar la scrot, in testicolul stang am observat la palpare un fel de punct de grasime, relativ tare la strangere usoara, de marimea unei alune. NU am mers inca la un medic, deoarece m-am temut de operatie, de aceea va rog cu disperare sa imi dati un sfat ca sa vad cat e de grav, si merg la un medic, apoi.
Ma tem sa nu imi pierd partenera si imi doresc f mult copii de aceea va rog sa-mi spuneti in ce masura imi poate afecta acest lucru capacitatea de proceere.
Va multumesc si astept raspuns urgent.
2 comentarii
0
05-09-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Cred ca iti dai seama ca pentru procreere sunt necesari spermatozoizii (din sperma, bine-nteles). De aceea te sfatuiesc sa lasi teama la o parte si sa mergi la un endocrinolog ca sa vezi care este cauza aspermiei tale (asa se numeste). Cat priveste partenera, daca spui ca sunteti de 5 ani impreuna si n-au fost probleme, eu zic ca te va intelege si te va sprijini in perioada asta mai "delicata" pana iti rezolvi problema. Multa bafta!
0
05-09-2005, ora 00:00
yoshy
Nu este medic/terapeut
yoshy
Dr Mihaela,
Va multumesc din inima pentru ca mi-ati raspuns, insa vreau sa va intreb ceva, doctotul ginecolog al partenerei mele i-a sugerat sa consult de urgenta un UROLOG, ce parere aveti?Endocrinolog sau urolog mai intai? Pentru ca nu vreau sa ma plimb prin clinici, timpul nu imi permite. Daca trebuie sa consult un endocrinolog, ce anume este endocrinologic bolnav la mine? Si cu partenera sunt probleme, deoarece uneori nu se lubrifiza suficient si actul sexual este insotit de senzatia de disconfort, dureri etc. Ma mai tem de asemenea ca nu va mai tolera mult timp problema de a nu avea un copil, de aceea sunt in situatia de cere sfaturi oricui avizat. va multumesc inca odata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •