Nu functioneaza instrumentul cu alta femeie! | Forumul Medical ROmedic

Nu functioneaza instrumentul cu alta femeie!

23-11-2010
marius_mirc
Nu este medic/terapeut
marius_mirc
Buna ziua,

Am si eu o problema. Cand fac dragoste cu prietena mea e totul ok. Nici nu se sarutam bine ca se si intareste tun. Si merge totul struna in relatia noastra.
Cand vreau sa fac dragoste cu alta femeie (si imi doresc mult asta!) nu mai functioneaza. Deloc!
Am incercat si cu vin rosu si cu Levitra. Nimic!

Habar nu am de ce. Sa fie din cauza ca trebuie sa cunosc mai mult persoana respectiva? De asta nu merge nici cu prostituate?
Sa fie o frica de genul "ce ma fac daca nu se scoala si ma fac de rusine"?

Multumesc mult pentru raspuns si ajutor!
5 comentarii
0
23-11-2010, ora 13:06
Corina1982
Nu este medic/terapeut
Corina1982
Dar daca totul merge struna in relatia voastra de ce trebuie sa incerci si cu alte femei? Nu esti multumit din toate punctele de vedere de prietena ta sau care e problema? Daca vrei sa o inseli nu cumva in subconstient te simti vinovat fata de prietena ta si din acest motiv nu te exciti suficient? Mai intai trebuie sa stabilesti natura problemei: este de natura fizica sau emotionala? Din moment ce poti sa faci dragoste cu o femeie, banuiesc ca psihicul e de vina.
0
24-11-2010, ora 12:27
marius_mirc
Nu este medic/terapeut
marius_mirc
Cred ca vreau sa incerc si cu alta femeie din nevoia de diversitate. Nu pot acuza pe prietena mea ca nu imi ofera diversitate in relatie, dar cred ca e nevoia de diversitatea de a avea o alta persoana. Poate ca vi se pare imatur, dar asa simt.
Nu stiu in ce masura e vinovatia ca o insel. Partenera cu care am incercat de curand e si ea in divort (poate sa fie si frica ca ne prinde sotul - ma rog, in curand fostul ei sot) si are si un copil care da buzna peste noi.

Dar nu cred sa fie asta - pentru ca si cu altele am patit la fel.
Si chiar imi doresc sa am parte si de altcineva - Fir-ar sa fie!
Poate sunt eu o persoana mai sensibila decat ceilalti barbati - e clar ca este pe fond psihic.

Dar ce ar fi de facut?
0
24-11-2010, ora 20:22
Corina1982
Nu este medic/terapeut
Corina1982
Trebuie sa elimini orice factor de stres atunci cand esti in prezenta unei femei, daca te ajuta cu ceva foloseste obiecte sexuale, consuma ceva afrodisiac inainte, un pahar de vin pentru mai mult curaj. Poate nu te excita orice femeie chiar daca o placi fizic si nu te simti in largul tau in preajma oricui.
0
11-01-2013, ora 17:21
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
se roaga prietena ta seara ca tu sa n-o inseli de aia nu poti:)) daca ai o iubita de ce te injosesti cu prostituatele? crezi ca esti cineva daca mergi la astfel de servicii, ca le satisfaci pe ele ca si femei? te inseli
0
16-01-2013, ora 13:16
Jagdtiger
Nu este medic/terapeut
Jagdtiger
eu cred ca astfel de intrebari nu isi au locul aici.nici macar nu tin de o patologie.daca la prietena ta ai erectie si la altele nu, ramai cu prietena ta si nu o mai insela, ca se intoarce roata prietenas.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: