nu-l mai doresc dar il iubesc

11-08-2011
nyko6930
Nu este medic/terapeut
nyko6930
nu mai doresc sa fac sex cu el. el doreste seara de seara... este vreo problema cu mine?
4 comentarii
0
11-08-2011, ora 01:50
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Nu sunt doctor, sunt doar un baiat de 20 de ani, sper sa iti prind bine,...sfatul si parerea mea ar fi sa luati o mica pauza, tu te-ai saturat de aceasi rutina, aceleasi lucruri in fiecare zi, luati o mica pauza, schimbati jocurile, schimbati camera, atmosfera,...nu stiu...orice ti-ar place tie, daca la el nu e nici o problema, atunci e la tine, daca nu dau roade nici asa, dute la un psiholog.Iti va fi bine dupa.O seara placuta!
0
11-08-2011, ora 07:41
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
@NebunieLaSecunda-dute la un psiholog.
Sa nu ne complicam cu psihologul.doar schimbati rutina, o pauza ar strica relatia, schimbati rutina si incercati si voi ceva, dar daca tu nu simti ca e bine sau ca nu vrei nu o face!
0
11-08-2011, ora 11:23
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna nyko, eu cred ca intai de toate trebuie sa lupti pt iubirea ce i porti partenerului tau, nu pauza face bn, pt tine e doar o perioada care va trece asta inseamna ca trebuie sa comunici cu el mereu, sa l faci sa inteleaga cum sta situatia, inainte de ati fi iubit el treb sa fie jumatatea ta si cand sunt probleme.Un barbat niciodata nu poate fi in pielea unei femei, trebuie explicatii si de ce nu artificii pt a gasi o cale de mijloc sa fie bn.Psihoterapia face minuni, parerea mea este ca el ar trebui sa te insoteasca sa descoperiti cauza si tratarea problemei.
0
11-08-2011, ora 20:20
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
Am zis varianta cu psihologul daca nici in cazurile prezentate nu se va rezolva!Daca in nici unu din cazuri nu se schimba nimic, ce ar trbui sa faca?nu sa mearga la un psiholog care ii va explica cum trebuie situatia..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici