Nu ma simt fericita cu sotul meu si am dureri de san, dereglari hormonale

10-10-2012
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
Suntem casatoriti de 2 ani iar sotul meu nu ia initiativa sa facem dragoste sau sa ma mangaie, alinte... sa simt si eu ca sunt femeie, sa uit de griji, sa ma eliberez de toate, sa am momentele mele de intimitate. Simtindu-te iubita, ceea ce eu nu simt, treci prin toate mai usor! Nu ma simt fericita cu el. Atunci cand suntem suparati nu vine sa ma impace. Nu imi vorbeste dulce. Daca ar pleca o saptamana nu ii simt lipsa pt ca traiesc cu el ca si cum asi fi singura, nu are ce sa imi lipseasca. Singurul lucru bun la el: e familist, e in zodia rac. Nu stiu cum sa ma apropii de el, ca atunci cand o fac nu e momentul, s-a invatat sa traiasca singur, poate sunt tehnici la care si acest gen de baiat nu poate rezista. Ajutati-ma cu sfaturi!
1 comentarii
0
12-10-2012, ora 12:18
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Durerile de sani sunt semne clare ale dereglarilor hormonale, sanii fiind oglinda organelor genitale. Mergi neaparat la ginecolog. Nu ti-au aparut datorita nefericirii, ci din alte cauze.
Daca durerile survin inainte de menstruatie, atunci nu trebuie sa iti faci griji, sunt normale in acele zile insa daca apar indiferent de momentul ciclului menstrual, atunci mergi la ginecologie, poti avea ceva probleme cu ovarele, chisturi ovariene, inflamatii, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •