Nu mai am sentimente! E de la depresie?

03-04-2015
Helen M
Nu este medic/terapeut
Helen M
De 3 luni iau tratamet pentru depresie: Escitalopram Torrent si Bromazepam. Pur si simplu nu mai am sentimente, scrupule, principii. M-am despartit de prieten, cu care eram de 5 ani si il iubeam foarte mult, nu imi pasa de nimeni si nimic, nu pot sa ma stresez orice s-ar intampla, nu am mila, nu iubesc pe nimeni...dar urasc, am un sentiment de invidie si ura, uneori chiar si pentru familia mea. Va rog ajutati-ma! Pana si pisica mea ofera mai multa afectiune decat mine. Ma simt inerioara, ma transform intr-o leguma. Va multumesc anticipat.
23 comentarii
0
03-04-2015, ora 23:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se schimba antidepresivul Escitalopramul pina gasiti un ad cu care sa functionati normal.
Va trebuie rabdare, dar se poate.
Eu am schimbat 6 ad-uri pina l-am gasit pe cel care mi se potriveste.
0
04-04-2015, ora 19:43
Helen M
Nu este medic/terapeut
Helen M
Va multumesc... Psihiatrul la care merg nu considera asta o problema, mi-a spus ca ar putea fi reactii adverse si ca orice medicament le are, insa eu nu pot trai asa. Tin sa va spun ca am doar 18 ani.
0
05-04-2015, ora 15:07
Danihel
Nu este medic/terapeut
Danihel
@Helen M

Este bine că nu te stresezi.
Îmi dai şi mie pisica ta :) dacă zici că oferă afecţiune.
0
05-04-2015, ora 15:14
Helen M
Nu este medic/terapeut
Helen M
Ma bucur ca ti se pare amuzant, si faci haz de necaz :) defapt, e motan
1
06-04-2015, ora 19:37
Cezar1978
Nu este medic/terapeut
Cezar1978
Este o reactie secundara a tratamentului.Majoritatea AD-urilor dau asemenea reactii insa clara_p are dreptate, totusi esti prea tanara pentru asemenea boli.La aceasta varsta organismul mai lupta si singur.Problema e la psihiatrul tau care la fel ca toti nu-ti da nici un detaliu si tinanad cont de tineretea ta vrea sa iei ce-ti da fara sa pui intrebari sau sa te plangi.Daca ai fost la consultatii singura te sfatuiesc sa mergi de acum cu unul din parinti sau cu o persoana matura de incredere care sa te ajute sa pui problema serios sau o alta varianta sa-l schimbi.Sunt solutii.
0
07-04-2015, ora 22:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schimba psihoatrul daca asta nu coopereaza. Interesul tau in viata e sanatatea ta.
0
10-04-2015, ora 08:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Cred ca iti este greu Helen sa te simti secatuita de emotii. Este posibil ca asta sa inseamne si ca tratamentul antidepresiv urmat nu are un efect suficient de bun sau ca nu e potrivit pentru tine.
Poate nu ar strica sa incerci si psihoterapia pe langa medicatie.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
0
11-04-2015, ora 08:25
Helen M
Nu este medic/terapeut
Helen M
Va multumesc mult pentru sfaturi! O sa tin cont cand merg la urmatorul control... Eu mai am si alte reactii adverse, mancarimi groaznice de piele pe timpul noptii, insomnii, cosmaruri... Sper sa gasesc o solutie pentru toate problemele. Va multumesc inca odata!
0
11-04-2015, ora 14:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratamentul urmat NU vi se potriveste. Aveti reactii secundare urate de la el. Medicul e obligat sa vi-l schimbe si sa nu va lase sa va chinuiti.
0
15-04-2015, ora 11:37
xodiac
Nu este medic/terapeut
xodiac
Asa cum ti sa spus si mai sus, schimba psihiatrul sau insista sa ii zice simptomele tale. Aceleasi simptome le-am avut si eu in urma unui tratament cu zoloft si s-au agravat si dupa intreruperea tratamentului. Poti sa incerci psihoterapia, care este foarte buna.
0
19-05-2015, ora 22:02
eu_fabian
Nu este medic/terapeut
eu_fabian
si eu sunt lipsit de sentimente, inainte aveam emotii, chiar imi simteam inima ca bate, dar acum doar cand ma enervez...
0
19-05-2015, ora 22:43
Helen M
Nu este medic/terapeut
Helen M
Am intrerupt tratamentul brusc de o saptamana. Nu mai merg la control, am renuntat la orice tratament. ma simt putin mai rau dar sper sa treaca... Va multumesc oricum
0
20-05-2015, ora 08:00
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Helen, nu e bine sa opresti tratamentul brusc! Poti dexbolta efecte secundare puternice! Trebuie sabiei un tratament meficamentos! Si eu am fost bolnava de atacuri de panica di anxietate timo de 6 ani jumate! Daca vrei iti recomand eu un dictor bun psihiatru care te poate ajuta! Doctorul este in Bucuresti! Scrie-mi, daca esti de acord!
0
20-05-2015, ora 18:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Helen M

Tratamentul se intrerupe dupa cateva luni in care va simtiti pefect, dupa o schema graduala data de psihiatru care va va avalua lunar.

Altfel riscati ca simptomele sa revina mai rau. Nu cred ca v-ati vindecat. Si in general in aceste bolo tratamentul este de lunga durata.
0
25-05-2015, ora 21:03
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
Asa indopativa cu chmimicale.in loc sa incercati alternative, nu am auzit pe nimeni sa-si fi revenit complet dupa aportul de chimicale.Helen iti dau un sfat...tu faci ce vrei : du-te la un medic care se ocupa cu naturiste ca de la alea 100 % nu o sa prezinti reactii cum ai de la tratamentul actual..Al tau psihiatru prezinta nepasare fata de tine odata ce el a spus ca e in regula asemenea manifestari, toti sunt dupa bani credema lucrez in spital si stiu cum e treaba.
0
25-05-2015, ora 22:34
eu_fabian
Nu este medic/terapeut
eu_fabian
numva asistentule ai nevoie de medicamente si tu sau deja iei
0
28-05-2015, ora 18:17
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
@Eu_fabian Daca am suferit de o depresie si am ramas doar cu niste simptome somatice care apar la suparari etc, nu inseamna ca sunt la nivelul tau, de la un om cu Schizofrenie ca tine lumea se poate astepta la multe asta ti.am spus.o asa ca vad ca stii sa jignesti. Eu unul am incercat prima data medicamente psihiatrice si cand am observat ce reactii adverse am de la ele am trecut pe naturiste in jur de vreo 10 produse care si-au facut treaba foarte bine. Si vad ca te.ai luat de numele de forum o sa pun dovada la poza de profil.
0
28-05-2015, ora 19:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schizofrenia e o boala nu e un lucru rusinos. Iar cine nu face aceasta infima diferenta are lacune mari in gandire si fosloseste gandirea de secol XVI a stigmatizarii.

Mai fraier e cine il baga in seama.

Adica eu.
1
28-05-2015, ora 20:31
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
@Helen M am fost si eu ca tine si inca mai am perioada scurte in care nu poti simti efectiv nici un sentiment de dragoste pentru prietena mea dar nu fac nici un pas gresit adica sa ma despart pt ca stiu ca in sufletul meu e altceva... in cateva zile imi revin. Astea la mine se intampla in caz de certuri, stres...
0
04-06-2015, ora 12:29
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Domnule asistent medical, nu stiu unde lucrati dar de o buna bucata de vreme de cand ofer raspunsuri pe acest forum nu am intalnit inca un cadru medical care sa adopte o atitudine similara domniei voastre.
O pun insa pe seama lipsei de control a problemelor de care suferiti si nu pe seama unei lipse de deontologie medicala. Va rog mult sa va mai abtineti la a mai face comentarii stigmatizante legate de schizofrenie sau alte suferinte si poate sa reconsiderati nevoia unui control medical periodic la specialist.

Care mai e starea ta acum Helen?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
0
04-06-2015, ora 17:35
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
Domnule Psihoterapeut Rares Ignat cititi cu atentie comentariile si ve-ti intelege reactia mea, referitor la posterea dvs mi-ar fi placut intai sa va fi cerut parerea. Cu controlul ce sa zic am primit diferite diagnostice de la diferiti medici si psihologi chiar, asa ca sunt la murit cu acesti doctori/terapeuti. Am avut noroc de cineva din zona mea, cunoscut chiar si in partea Ardealului(eu fiind in Moldova) si am reactionat mai bine la tratamentul din plante pe care il mai folosesc cateodata asa ca de intretinere.P.S nu am auzit pe nimeni sa se fi vindecat de anxietate, depresie cu psihoterapie.
0
06-01-2019, ora 00:11
Cat_sadly
Nu este medic/terapeut
Cat_sadly
Eu de ceva ani nu mai am sentimente, parca nu le mai simt rostul. Am inceput sa nu mai dorm noaptea din cauza stresului doar ca ma stresez din nimic vorbesc greu cu lumea si mereu ma-m simtit pe langa, de mica am simtit legatura cu moartea si ca o sa mor si mereu aveam cosmaruri din cauza asta. Ma-m simtit inutila chair daca familia ma incurajeaza nu simt nici un rost, mereu plang chiar si fara motiv, stau si ma trezesc ca plang si nu stiu de ce. Ma enervez din orice si mereu ma cert. Nici macar nu stiu cum ma simt, nu stiu de ce zambesc de ce sunt asa. Oare ce as putea face ?
0
06-01-2019, ora 12:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti sa va vada un psihiatru sau un psiholog clinician. Posibil sa fi facut o depresie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •