Nu mai scap de candida vaginala | Forumul Medical ROmedic

Nu mai scap de candida vaginala

26-10-2010
BabyGC
Nu este medic/terapeut
BabyGC
Buna ziua,
Acum aproximativ 7 luni am facut candida vaginala dar nu m-am putut duce la un specialist si am luat fluconazol 2 pastile una la o saptamana;dupa cateva luni am inceput sa simt din nou un discomfort si am fost la un medic ginecolog si mi-a gasit "vaginita micotica", mi-a prescris urmatorul tratament: ginozol400-6 ovule, fluconazol150- 2 pastile:1 la 5 zile(si ptr mine si ptr partener) si canesten extern un tub ptr mine unul ptr partener.Mi-a spus ca nu e nevoie sa incep tratamentul imediat ci sa-l iau cand simt ca ma jeneaza(atunci nu aveam simptome)la cateva zile am inceput tratamentul ptr ca am inceput sa am simptomele respective candidozei.Am facut tratamentul pe cale orala(cele doua pastile:una la 5 zile s eu si partenerul) iar ginizol si canesten extern am folosit 0 zi apoi am intrerupt ptr ca mi-a venit menstruatia, dupa 6 zile am continuat tratamentul dar doar cu ginizol(cele 5 ovule ramase) si canesten nu am mai folosit ptr ca nu aveam mancarimi in exterior(mentionez ca partenerul nu a folostit si el canesten deoarece nu avea nici un fel de discomfort;mancarimi etc).Au trecut aproximativ 2 luni de cand am facut tratamentul si acum mi-a revenit din nou(am mancarimi in interior si scurgerile au acela aspect de branza, in exterior nu simt decat o sensibilitate la labii si vulva), asa ca am inceput sa folosesc canestenul din nou cu aplicatii externeo data sau de doua ori pe zi iar acum s-au facut 7 zile de cand am inceput si nu observ vreo imbunatatire.Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce pot face ca sa o tratez mai repede si sa nu-mi mai revina candidoza(in 7 luni am facut de 3 ori).Sper ca detaliile mele va sunt de ajutor.Va multumesc anticipat
5 comentarii
0
27-01-2011, ora 14:18
BabyGC
Nu este medic/terapeut
BabyGC
Va rog sa ma ajutati si sa-mi raspundeti!Am fost din nou la medic nu la mult timp de cand am postat prima data...mi s-a prescris un alt tratament cu fluconazol150g 6 zile una pe seara, nizoral 2pe zi timp de 5 zile(si eu si partenerul), canesten extern si gyniel una pe seara...la aproximativ 2 luni dupa tratament vaginita mi-a revenit.va rog sa-mi spuneti ce pot face, de un an de zile incerc sa scap de ea dar tot revine, am avut de 5 ori pana acum...si nu stiu ce sa mai fac am impresia ca deageaba ma duc la medic si urmez atatea tratament nu ma ajuta decat pe o perioada foarte scurta de timp...ce pot face?!?!
0
29-01-2011, ora 12:41
MICHELLE2009
Nu este medic/terapeut
MICHELLE2009
Sincer nu poti face nimic.Eu sunt in aceasi situatie doar ca de mai mult timp, aproape 10 ani.
0
03-02-2011, ora 10:15
BabyGC
Nu este medic/terapeut
BabyGC
michelle eu am inteles ca trebuie facuta o antifungigrama sa vad ce pastile nu au efect.stiu ca mai conteaza si sistemul imunitar foarte mult...phúl normal al vaginului.
0
13-02-2011, ora 15:29
stan magda
Nu este medic/terapeut
stan magda
buna ziua, CURA la continue infectii cu CANDIDA, scurgeri cu consistenta alba branzoasa sau alba transparenta, mancarimi si usturimi insuportabile pana la punctul ca nu mai eram capabila sa stau pa scaun am descoperito dupa un an de chinuri. Am incercat toate medicamentele traditionale posibile am cheltuit sute de euro pentru ce traiesc la Helsinki si medicii privati aici nu sunt ieftini.
CURA DRAGELE MELE ESTE SIMPLA, fara nici un fel de ZAHAR, FARA FRUCTE SI FARA OTET, CAT MAI PUTINA PAINE SI PRODUSE DIN FAINA ALBA. IN PLUS CAUTA UN MEDIC HOMEOPAT. EU AM PRIMIT GEL VAGINAL MAJORANA SI GRANULE METEOREISEN. DAR IN PRIMUL RAND DIETA.REZULTATE VIZIBILE IN CATEVA ZILE.MULTA SANATATE
0
30-09-2013, ora 13:53
viorela7
Nu este medic/terapeut
viorela7
Pentru a scapa de candida este necesar sa tineti un regim alimentar, cam strict cei drept, adica fara zahar, miere, gluten. Regimul se tine cel putin un an; se ia in acest timp 10 picaturi pe zi Citrosept cu putina apa. Cu citrosept diluat in apa sau ceai poti face spalaturi vaginale de 2 ori pe zi. Si eu am avut candida albicanis, localizata la urechi, vagin, ochi. A fost o perioada grea si am tinut regimul strict.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: