Nu mai suport starea in care sunt!

18-02-2018
Florian1500
Nu este medic/terapeut
Florian1500
Efectiv ma simt apatic, simt ca nu am niciun viitor sunt o povara pentru mama mea!
Imi este foarte greu s-a realizes sarcini cum ar fii(s-a ma spal o data pe luna)sau s-a frecvent scoala sau alte activitati care implica contactul cu alte persoane!
Evit in special sexul opus pentru ca mi-am creat in imaginatia mea un astfel de model.
Simt efectiv ca viata asta este lipsita de sens si ca ceva extraordinar se va intampla cu mine dupa ceva plec din aceasta lume(poate o intalnire cu model meu imaginar).
Simt ca pe zii ceva trece Imi pierd emotiile/afectivitatea fata de ceilalti oameni din jurul meu!
6 comentarii
2
18-02-2018, ora 15:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cere-i medicului psihiatru sa iti introduca un antidepresiv. Esti doar in depresie. O sa treaca.
1
18-02-2018, ora 16:21
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna ziua! Un consult psihiatric iti va fi de mare ajutor, medicamentele iti vor stabiliza starea emotionala. In paralel, incepe si un demers psihoterapeutic pentru rezultate mult mai bune.
1
18-02-2018, ora 19:11
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Iti e greu sa te speli o data pe luna dar nu-ti e greu sa fii prolific pe forum. N-am inteles niciodata cum e cu depresia asta...
0
18-02-2018, ora 21:46
Florian1500
Nu este medic/terapeut
Florian1500
Concret, pe internet ma simt mai in siguranta si dezinhibat intr-o oare care masura.
1
19-02-2018, ora 06:04
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Deocamdata. Pana or sa bage pe internet senzori de miros. :)
0
08-03-2018, ora 19:42
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Buna! Viata ti a adus de toate. si bune, si rele. Toate dorintele tale si visele pe care doresti sa le traiesti, le ai dobandit aici, si de bucuri de imaginatie, mai mult sau mai putin, tot aici. Sinuciderea iti va lua totul. Viata, visele, gandurile, trupul, sentimentele si tot ce ai mai bun sau mai putin bun. Tot ce traiesti si simti este din interiorul tau. Nu ai fi putut trai si simti nimic daca nu te nasteai. Murind, vei pierde tot ce ai sau crezi ca ai acum. Nu ramai cu nimic. Moartea nu iti da, iti ia totul, pana si propria gandire. E mai rau decat sa innebunesti. Nu mai existi. Nu e cum crezi tu. De ce crezi ca atata lume fuge de moarte, de bine ce e?
Lasa ca este timp si de moarte. oricum este inevitabila, tot va veni candva. Traieste ce ai acum, cat timp traiesti cu adevarat, chiar daca totul este in mintea ta. Bucura-te ca poti sa ti imaginezi, altii nici macar asta nu mai au.
Pentru a ti recapata emotiile fata de lume, trebuie sa inveti sa empatizezi cu cei din jurul tau. Sa i intelegi. Sunt ca si tine, tot oameni. Odata ce iti vei stabili o relatie, macar de prietenie cu cineva, se va schimba radical situatia. Daca nu iubesti pe nimeni si nu socializezi cu oamenii, asa se intampla. Ai impresia ca ti pierzi emotiile. Nu ti pierzi nimic. Ele tot in creierul tau sunt. Se activeaza cand ai motive sa simti. Cum poti simti compasiune de una singura? Emotiile ne sunt date pentru a convietui. Asta inseamna sa relationam, mai mult sau mai putin intre noi. E normal sa ti creezi propria lume cand nu ai incredere in tine. Increderea in tine se consolideaza cu ajutorul psihologului. Cei ce au incredere in ei, relationeaza mai usor, chiar daca n au incredere in oameni. Ai in tine si este suficient. Invata sa crezi in fortele tale, empatizeaza cat mai mult cu cei din jurul tau si ai sa vezi ca nu ai pierdut nici cand nimic, recastigi totul pe zi ce trece! Citeste ''Puterea prezentului'' De Eckard Tolle si ai mai multa grija de igiena ta corporala, vei vedea mari diferente in bine dupa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul