nu mai vreau burtica mare

08-05-2010
alsacia_veloria@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alsacia_veloria@yahoo.com
am inceput sa am probleme cu greutatea in sensul ca de la 47kg am ajuns in 2 ani la 70 kg. mi-am schimbat stilul de viata in sensul ca am eliminat stresul, certurile, , , lucrez acasa ca contabila am program flexibil.nu pot sa zic ca mananc mai mult ca inainte, greutatea mea acum ar fi ok daca ar ramane asa dar problema e ca m-i s-au ingrosat mult coapsele, bratele, am inceput de gusa, burtica e imensa, am 30 de ani fac zilnic 1h gimnastica, folosesc creme anticelulitice dar nu pot scapa de burtica care e foarte inestetica, ce ma sfatuiti? va multumesc.
4 comentarii
0
08-05-2010, ora 13:10
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Singura cale de a scapa de burta este joggingul in aer liber, dimineatza sau seara.Incepeti intai cu 20-30 min. de alergare usoara, dupa care in timp ca sa perseverati, trebuie sa ajungeti la o ora de alergare, (macar o data pe saptamana). Mult succes!
0
08-05-2010, ora 15:37
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
ar fi bine sa consultati un endocrinolog (luarea in greutate si imposibilitatea de a ramane insarcinata ma duce cu gandul ca exista niste dezechilibre hormonale: tiroida, etc)

sanatate
0
08-05-2010, ora 15:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
ce înălţime aveţi? medicamente ati luat? renunţat la fumat în ultima vreme? Şi înotul poate ajuta foarte mult, dar în primul rând sfatul dnei "verticala" este de urmat- poate fi o afecţiune endocrină
0
08-05-2010, ora 21:52
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Este mai mult decat necesar sa eliminati glutenul si cazeina, concret fainoase si lactate (mai multe grasimi saturate animale, adica acid palmitic, fat de cel lauric din nuca de cocos de exemplu).

Deci glutenul moduleaza pfta de mancare pt paine in prima faza si apoi pt alte produse.

http://www.emcb.ro/article.php?story=20060726145933325
CITEZ:
-
Exorfinele, o clasa particulara de peptide opioide biologic active care exista in secventa unor proteine, sunt eliberate in cursul digestiei, absorbite intacte, si moduleaza motilitatea si secretia gastrica, metabolismul si, posibil, apetitul alimentar. Peptidele biologic active ar putea furniza noi metode dietetice sau farmacologice pentru terapeutica.
********************************************
- Exorfinele cresc nivelul plasmatic postprandial de insulina, somatostatin si polipeptid pancreatic la administrarea orala, cu influenta asupra reglarii nivelului de glucoza postprandial si comportamentului alimentar.
-


Apoi conteaza ce grasimi sunt preponderente in regimuil dvs alimentar: prea mult omega 6, favorizeaza cresterea in greutate, formarea depozitelor adipose. Este o adevarata arta sa alegi, carnea unui animal hranit la pasune, caci altfel de unde isi formeaza un rapport corect omega 6:omega 3?

La fel si omul, folositi ulei de floare soarelui, de struguri, de porumb? NU este o idee prea buna in cazul de fata.

The One That Got Away
http://www.menshealth.com/men/nutrition/vitamins-supplements/omega-3-fatty-acids/article/598d6a5741874210vgnvcm10000030281eac
-
De ce ati deschis topic pe aria de chirurgie? Mai intai optimizarea regimului, dupa aia op estetice!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul