Nu mi-a venit menstruatia

03-05-2012
andreandre
Nu este medic/terapeut
andreandre
Buna ziua, am luat anticonceptionalele LOGEST de 3 ori consecutiv, deci mi-am intarziat ciclul de 2 ori, si acum am facut pauza de luni saptamana curenta, si nu mi-a venit nici astazi ciclul (joi)... este posibil sa nu-mi vina ciclul din cauza ca nu am lasat sa-mi vina 2 luni la rand? Sau sunt alte cauze? Iar daca nu-mi vine pana se termina saptamana, de luni mai incep un alt blister? Astept un raspuns, multumesc.
2 comentarii
0
03-05-2012, ora 20:44
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
Cum adica de 3 ori consecutiv si ti-ai intarzaiat ciclu?Eu acum am citit despre aceste anticonceptionale ca am crezut ca sant diferite fata de celelalte contaceptive orale.Singura diferenta intre ac este ca unele sant mai slabe si altele mai puternice.Nu ai cum sa iti opresti menstruatia luand consecutiv cum spui tu din contra trebuia sa iti apara. Parerea mea e sa mergi la medic sa iti explice ce se intampla cu corpul tau ca nu e bine.
0
03-05-2012, ora 21:55
andreandre
Nu este medic/terapeut
andreandre
In prospectul anticonceptionalelor Logest o sa gasesti raspunsul la ce m-ai intrebat. Ideea este ca daca nu vrei sa iti vina ciclul intr-o luna nu faci pauza de o saptamana si iei in continuare urmatorul blister. Nu ii nimic in neregula cu mine, tocmai mi-a venit ciclul. Multumesc pentru raspunsul tau :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul