Nu mi scoala cum trebuie | Forumul Medical ROmedic

Nu mi scoala cum trebuie

24-02-2013
zezima
Nu este medic/terapeut
zezima
Buna ziua, am si eu o mica-mare problema. Cand sunt cu prietena mea si ne sarutam si ne atingem mi se scoala penisul instant dar in acelasi timp cat sunt excitat imi iese din penis un lichid incolor. Intr-o seara am vrut sa o facem pentru prima data dar ea nu prea vroia si m-am chinuit in jur de 2 ore sa o dezbrac si sa o excitit. Cand am dezbracat-o de tot si sa imi pun prezervativul penisul meu nu era sculat cum trebuie si nu stiam ce sa fac. M-am simtit super aiurea. Vreau sa precizez ca am stat destul de mult timp cu ea sculata in timp ce o excitam pe prietena mea si mia curs destul de mult lichid. Si in acea dimineata ma masturbasem o data.

Acuma vreau sa va intreb daca e posibil sa am vre-o boala sau altceva sau pur si simplu e o problema legata de sintimente sau ceva mental ?

Am 21 de ani.

Multumesc si astept raspuns
2 comentarii
0
24-02-2013, ora 19:09
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Lichidul acela care-ti iese din penis are rol de lubrefiere. Asta daca e un lichid incolor, inodor si fara gust :))))) Daca prezinta modificari organoleptice asociate cu mancarimi, usturimi si iritatii :)))), da fuga la doctor :))) Dar nu e cazul. :) Asa se intampla atunci cand te exciti. Pacat ca nu exista manual de utilizare pentru penis:)) Ma intreb de ce va apucati sa-l folositi fara sa-i stiti toate functiile? :)) Nu vreau sa fiu rea dar ma scoate-ti din sarite cu idioteniile astea :)) Aceste dileme erau normale pe timpul bunicului meu, ca nu avea acces la informatie si vorbitul despre sex era crima si pedeapsa. Cred ca nici nu stia unde sa-l introduca, in caz de nevoie :)). Observ ca si dumneata ai dileme asemanatoare :)) Tulai, Domnie!!@ Suntem in secolul 21!!! Hellauuu :)) Chiar daca ai 21 de ani, nu e obligatoriu sa incepi sa-ti exerciti functia sexuala. Mai copilareste un pic sau pune-te pe studiat! Stii ce e tare? Si eu am avut ceva dileme in adolescenta. Nu am fost un copil norocos, care sa primeasca de la parinti informatii despre sexualitate, transformari ale corpului, etc. La mine in casa era rusine sa vorbesti despre asta. Cand mi-a venit menstruatia prima data, am inceput sa plang in hohote, credeam ca am hemoragie interna :))) Pe de-o parte te inteleg dar eu n-aveam atata informatie la dispozitie. Dupa faza cu menstruatia, am incepul documentarea :)) Carti, reviste, tot ce-mi pica in mana. Si mi-au folosit. Cand am facut dragoste prima data, am stiut la ce sa ma astept si a fost ok. Imagineaza-ti daca nu citeam nimic si ma trezeam cu barbatul dezbracat langa mine, cu emotii, cu trairi si cu zero cunostinte. Cred ca iesea circ :)))
0
01-03-2013, ora 17:59
KamiKaz3
Nu este medic/terapeut
KamiKaz3
@zezima incearca sa nute mai gandesti mult la actul in sine si lasa lucrurile sa decurga cum vor ele. cat despre prietena nu trebuie nici ea fortzata sa faceti sex, cand o sa fie pregatita o sa vezi k totul o sa mearga uns. Dar tu acum pui accent pe actul in sine si cand ai convins'o pe ea sunt sanse ca junior al tau sa faca figuri. Si din experienta proprie iti spun un lucru: cand tii mult la persoana cu care vrei sa te culci niciodata nu o sa te asculte "junior". Si eu am fost stresat pe chestia asta. De ce cu unele fete "junior" putea pana la 30 - 60 min iar cu altele 15-25 min ? Dar eu i'am gasit raspunsu'... asa ca in timp o sa vezi si tu diferentele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: