Nu pot ejacula in timpul actului sexual!!

25-12-2007
Gicutza
Nu este medic/terapeut
Gicutza
Buna as avea si eu o intrebare... Aveti idee de ce nu pot ejacula niciodata in timpul actului sexual, cu toate ca in somn cand am vise erotice ejaculez fara nicio problema? Astept un raspuns daca se poate din partea unui specialist. Ms.
3 comentarii
0
25-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Problema este psihologica, trebue mai putin sa gandesti in timpul actului sexula, relaxseazate, simtete bine si lucrurile o sa intri in normal.
0
26-12-2007, ora 00:00
Gicutza
Nu este medic/terapeut
Gicutza
Nuj ce sa zic, prima oara si eu am crezut k este o pb. psihologica, si am incercat sa ma simt cat mai in largul meu, dar nimic, si pb e k nu s-a intamplat niciodata sa pot ejacula de cand mi-am inceput viatza sexuala :-(, sper sa fie cum ziceti dumneavoastra, multumesc pt. sfat!!!!
0
23-03-2018, ora 03:21
Liviu Alexandru
Nu este medic/terapeut
Liviu Alexandru
Aceasta problema o am și eu. Niciodată nu pot ejacula în timpul actului sexual dar prin auto stimulare merge bine :). Nu înțeleg care este problema dar deja a început sa fie foarte deranjanta pentru mine cât și pentru partenera mea pentru ca ea crede ca e din vina ei.daca cineva îmi poate spune unde ar trebui sa merg sa pot sa.mi rezolv problema. Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •