nu pot manca mai nimic ca si goala burta mea e balonata

21-02-2009
mirya
Nu este medic/terapeut
mirya
de vreo 2 ani sunt constipata mai mereu.am incercat sa rezolv problema cu bisacodil, si ceaiuri de crusin...mult timp.am observat insa ca nici astea nu mai fac fata.acum am arsuri stomacale sut balonata mereu. ma balonez de la orice si oricat as manca..nu pot sa mananc mai nimic.sunt mereu flamanda.parca nu intra mancarea in stomac desi mi e foame de mor.am facut o endoscopie digestiva inferioara(colonoscopie)si cica nu mi au gasit nimic.si totusi de la ce vin.gazele astea...continuu.ce se intampla?am facut si ecografie abdominala si toate sunt ok...si totusi eu nu ma simt bine.ce as mai putea sa fac?
2 comentarii
0
21-02-2009, ora 22:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
In primul rand nu mai folosi crusin, este prea dur cu intestinele si colonul! Daca te balonezi permanent este semn ca totusi ai ceva la intestine, e posibil sa ai colon iritabil, care se "repara" cu multa rabdare, fara stres si o dieta cat mai echilibrata. Evita tot ce fermenteaza! Din proprie experienta iti spun ca ceaiul din coaja de stejar poate sa-ti linisteasca simptomele foarte bine, la fel si cel de coada soricelului. Din pacate alte remedii nu-ti sugerez, eu avand mult timp predispozitie spre diaree nu constipatie...Totusi, arsurile indica ceva la nivelul epigastrului, stomacului si de ce nu a colecistului. Incearca si o ecografie, e importanta. La fel, daca nu ti-au facut, fa-ti analiza care sa arate daca ai helicobacter pilory in stomac (poti face din sange sau scaun, ca sa nu repeti endoscopia digestiva), e o bacterie care poate sa nu deranjeze, dar foarte bine poate sa dea o gramada de "senzatii". Sanatate deplina!
0
21-02-2009, ora 22:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Ai facut si o endoscopie gastrica/ sau un tranzit esofagian cu bariu !
tebuesa excluzi o hiperaciditate gastrica...
Inrest asa gen de balonari vin de la o disbacterioza intestinala.
pentrui excesul de gaze se foloseste carbunele medicinal.. care le absoarbe si gazele si toxinele din intestin.
pentru constipati e.. Uleiul de ricin.. cate 1 lingurita.. pe stomacul gol... daca nu are efect mai repetati peste 12 ore. faceti tratamentu l pana nu se normalizeaza sacaunul.
Pentru normalizarea florei intestinale.. probiotic 1 pe zi...
regim alimentar fara lactate. cu multe legume. si multe lichide ( neacidulate)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici