Nu pot sa respir

01-09-2018
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Buna seara...ma confrunt cu o problema d3 câțiva ani buni.nu pot sa respir, nu am aer, am un nod in gât..si simt si o apăsare în piept (apare si dispare brusc...cam într o săpt 2)..e independent de orice activitate as face...uneori apare atunci cand fac sport, alteori pur si simplu...am făcut examen cardiologie, e ok...analize ptr tiroidă...e ok si tiroida..ex pneumologic cu spirometrie vems...la analize mi a iesit deficit de calciu ionic.de cateva zile m a apucat din nou...dar de data aceasta sunt destul de obosită si case mai tot timpul.mentionez ca sunt insarcinata in 7 sapt...momentan iau calciu si magneziu dar starea e aceași.
2 comentarii
0
28-04-2019, ora 16:32
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Buna ziua...revin cu aceeaai problema...lipsa de aer...care apare din senin...toate analizele sunt bune...spirometrie endocrine...acum simt ca si cum m ar strange cineva de gat...noapte dorm bn..nu am probleme cu lipsa de aer...in schim cand ma trezesc dim ma apuca instantaneu.va rog din suflet sa mi dati o parere...nush unde sa ma mai duc...apare din senin si dispare la fel...tot din senin...dar de obicei ma tine vreo 2 3 sapt nonstop...de cand ma trezesc pana adorm...multumesc
0
30-04-2019, ora 17:56
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Sunteți fumătoare? Sunteți supraponderală/obeză? Ce alte simptome mai aveți? Vă știți și cu alte boli? Dificultatea respiratorie poate fi și de cauză cardiacă, nu doar pulmonară. Apare în general la stres sau și la efort, la aer rece, în anumite anotimpuri? Spirometria a ieșit normală, când ați făcut-o ultima dată? Aveți anemie? Există forme de astm nonalergice, dar dacă spirometria este normală atunci nu este cazul de astm. Sunteți o persoană anxioasă? Vă rog să cumpărați un pulsoximetru de la tehnică medicală și să îl puneți pe deget când aveți aceste crize și să îmi spuneți care este saturația pe care o indică. Dificultatea de a respira are nenumărate cauze și îmi trebuie mai multe detalii pentru a încerca măcar să presupun care ar fi cauza. Aștept să-mi răspundeți la aceste întrebări, apoi vedem cum vă pot ajuta. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: