nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni

05-05-2009
punki
Nu este medic/terapeut
punki
Buna ziua. am 31 de ani si de 1 an si 2 luni incerc sa raman insarcinata. Mi-am facut multe analize, printre care histerosalpinografia la care mi s-a spus ca am uter de talie normala, omogen, opacifiat, tr. dr. alungita, permeabila, tr. stg. cudata, permeabila.
Urmez si un tratament pentru colpita. Poate fi cauza de a nu ramane gravida?
Nu am ramas niciodata insarcinata si nu am facut nici un avort.
Exista vreun tratament pentru o permeabilitate mai mare a trompelor?
Va multumesc anticipat.
6 comentarii
0
05-05-2009, ora 20:19
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
eu tind sa cred ca este o problema de tip psihologic..incercati sa mergeti intr'un loc linistit, mare, multe.. unde sa fiti singuri, fara nici o grija sa va detasati de orice gand, stres si incercati sa faceti un bebe. cu siguranta vei putea ramane insarcinat adaca stresul din viat acotidiana este motivul.


stiu cazuri de psihologi care au prescris asta..si stiu parinti care au bebe prin aceasta metoda. 10din 10..


sa fiti sanatosi si sa auzim de bebe.
0
06-05-2009, ora 00:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Colpita poate fi o cauza de infertilitate. Desigur, nu singura. Un tratament naturist *preferabil acupunctura plus homeopatie) ar fi, probabil, indicat in cazul dv.
0
25-05-2009, ora 14:51
andreeamirabela
Nu este medic/terapeut
andreeamirabela
Buna ziua.
Am tot citit pe diverse site-uri si vad ca sunt MEDICI si doamne/domnisoare cu o vasta "experienta" in probleme ginecologice asa ca va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.

Am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani, ne dorim un copil cu disperare, si din pacate nu vine...
La varsta de 18 ani, am ramas insarcinata cu actualul meu sot, copil pe care nu l-am tinut...Dupa acea experienta nefasta, am luat anticonceptionale ani la rand (vreo 4 cred, daca nu mai bine). In fine in momentul in care ne-am hotarat ca e cazul sa "umplem" casa de bucurie, si am intrerupt anticonceptionalele nu am mai avut menstruatie :(.
Si a inceput nebunia...controale, analize, radiografii la greu.totul de la A la Z.
Nu s-a descoperit nimic...sunt relativ sanatoasa, insa din cauza anticonceptionalelor, am dat in "amenoree secundara'(asa spun medicii)
Am citit ca dureaza intre 3 si 6 luni, insa eu am stat o data 7 luni fara CM, si un alt an 5 luni, deci cred ca se incadreaza la dismenoree. Am luat duphaston, am luat utrageston, etc si nimic.intr un final mi s-a recomandat cycloproginova si...am reusit, a venit pe 2 aprilie 2009, fericire mare...Mi s-a spus ca fara Cm nu am ovulatie si deci nici bebelush...:(. N-am reusit nici de data asta sa raman insarcinata, plus ca mi-am incarcat mintea cu tot felul de idei negre si mustrari.de constiinta.
Bun, acum am mai bine de 52 de zile de la ultimul CM, pe care nu stiu cum sa il mai provoc si nu stiu ce sa mai fac sa raman insarcinata.
Am auzit de la voi de Polidin, dar daca nu am ciclu pot sa imi administrez oricand?
Sau daca stiti vreo metoda eficace va rog mult ajutati-ma, chiar sunt disperata.:(
M-am saturat si ma deprima medicii care-mi spun "hai sa-ncercam si asta..." am impresia ca sunt cobai.si nu mai pooottttt, am la intepaturi pe peste tot si.degeaba.fara nici un folos, de doi ani de zile ma tratez medicamentos si naturist degeaba.

Va multumesc din suflet celor care ma vor ajuta.
Spor la bebi si muuuuulta sanatate va doresc.
0
18-08-2011, ora 22:21
vyoleta86
Nu este medic/terapeut
vyoleta86
Buna seara!Si eu sunt suparta ca nu raman insarcinata!Nu am luat anticonceptionale si nici nu am facut avort niciodata!...am fost la doctor si mi-a spus ca e ok ca pot sa fac copiii cu toate ca am hepatita cronica b inactiv.incerc cam de vreo 4 luni si nimic.nu stiu ce sa mai fac.ce sa i-au? imi dorec atat de mult un bebe.de ce nu raman?
0
18-08-2011, ora 22:28
vyoleta86
Nu este medic/terapeut
vyoleta86
In complectarea nedumiriri mele...tin sa precizez ca am numarat cele 13-14 zile pana la ovulatie...tinand cont ca am CM la 28 de zile plus ca am facut si teste de ovulatie care nu mi s-au parut ca m-au ajutat prea mult.sau nu le-am folosit eu bine(desi am respectat toate indicatiile din prospect).Va multumesc, o seara frumoasa!
0
17-03-2019, ora 15:40
Carpencaty
Nu este medic/terapeut
Carpencaty
Buna ziua, am 36 ani, partenerul 24.am 2 copii si 4 avorturi. Mi s a spus ca am peretii vaginali subtiri. Acum, dupa 12 ani de la ultima sarcina incerc de 1 an si 7 luni din nou, cu partenerul meu, care a facut spermograma si e ok. Si eu am facut analizele de sange, tsh ai restul e ok. Ovarele sunt in regula si uterul. Mai trebuie sa fac ecografia la trompe. Mi s a depistat, in Germania, Chlamydia. Nu am urmat un tratament complet pt ca am plecat in olanda, tara unde nu se dau antibiotice. Idei?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Clasificare: lista completa de cauze de infertilitate feminina
  • Cauze hormonale de infertilitate la femei
  • Cauze pelviene ale infertilitatii la femei
  • Cauze ovariene de infertilitate
  • Cauze uterine de infertilitate: endometrioza si fibromul
  • Semne de infertilitate la femei - indicatori de infertilitate feminina
  • Etape de testare fertilitate la femei - ghid prima examinare de infertilitate
  • Pregătirea pentru sarcină
  •