Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul

08-06-2017
CuriousK
Nu este medic/terapeut
CuriousK
Nu reușesc sa simt plăcere când îmi introduc degete în vagin. le simt ca sunt acolo, îmi simt pereții vaginali dar nu simt nici un fel de placere. sunt virgina și am 16 ani. îmi va afecta asta viata sexuala? sunt frigida? cum pot face ca asta sa fie plăcut?
3 comentarii
0
08-06-2017, ora 14:44
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Incearca sa te gandesti la masturbare (caci cred ca despre asta vorbesti) ca si cum ai face dragoste cu tine insati. Asta presupune, inainte de toate, o anumita stare, dorinta sexuala, excitare, relaxare. Mai presupune curiozitate, explorare a corpului, autocunoastere (atentie la punctele sensibile, pentru a afla care sunt, ceea ce iti place/te excita cel mai mult sau dimpotriva), mangaieri, atingeri, adica asa cum este preludiul atunci cand faci dragoaste cu o alta persoana. Partile genitale clitorisul, labiile, vaginul, sunt ultima destinatie, nu prima. Cand ajungi acolo ar trebui sa fii deja fierbinte, doritoare de mai mult ; de abia atunci vei afla ce-ti rezerva acea parte a corpului tau. Majoritatea femeilor sunt mai sensibile la nivelul clitorisului decat in vagin. Atentie: daca introduci degetele sau alt obiect in vagin exista posibilitatea sa te dezvirginezi.
Daca vrei sa te masturbezi fa-o atunci cand esti excitata, cand esti singura sau in siguranta, relaxata. Da-ti timpul necesar, fara sa te grabesti, sa te infurii sau sa te superi. Descoperirea placerii necesita timp si atentie, uneori ceva eforturi. Da-ti voie si timp pentru toate acestea.
Corpul tau este "utilat" pentru placere cu tot ceea ce trebuie. Nu-ti face probleme, lucrurile se vor rezolva, poate ca este inca prea devreme si nu trebuie sa te grabesti doar pentru ca exista o presiune exterioara.
0
08-06-2017, ora 22:25
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Daca ai ajuns la "peretii vaginali" cu degetele atunci nu cred ca mai esti virgina. Din cate se intelege din cuvintele tale, acum iti satisfaci curiozitatile, degetele tale cauta "butonul" placerii. Nu este un buton on/off pentru asa ceva, placerea se provoaca, trebuie trezite mai multe simturi... Daca nu ai partener si/sau ai renuntat la himen, poti incerca un vibrator.
Distractie placuta!
0
09-06-2017, ora 00:42
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Fata e la fel de virgina fie ca are himenul intact, fie perforat, atat timp cat nu s-a atins o alta persoana de partile ei intime. Nu mai vorbiti aiurea! Are tot dreptul sa se defloreze singura, ca fata, fiindca si noi, baietii, la fel o facem. Daca vreun barbat va avea pretentia ca partenera lui sa aiba himenul intact, atunci si el ar trebui sa aiba preputul intact, partial lipit de gland, si sa sangereze la primul contact sexual, la fel ca fata cu himenul intact. Dar, de ce sa o facem in stil barbar, primitiv chiar, sa ne umplem de sange, cand o putem face intr-un mod elegant si placut de ambele parti...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •