Nu stiu ce am

29-09-2016
SkkOrPiONn
Nu este medic/terapeut
SkkOrPiONn
Totul a inceput acum 2-3 saptamani, cand am facut o nevralgie intercostala, prima data m-am speriat am crezut ca am ceva la inima sau plamani, dar am fost la medic si mi-a dat diagnosticul de nevralgie intercostala,
Dupa o saptamana a inceput sa imi treaca nevralgia, dar am inceput sa am o ameteala usoara si dureri de cap, aceste ameteli au devenit cat de cat permanente asa ca am fost la medic iar. Acesta mi-a dat trimitere sa imi fac analizele de sange/scaun/urina. Aceste analize au iesit bine, totul la limita normalului, nimic rau, dar eu tot am aceste ameteli, langa acestea mai am ca simptome tulburari de somn, cate-data ma panichez ca nu stiu ce am, ma simt rau, obosit, nu am chef de nimic, ma doare capul mai tot timpul si am aceasta ameteala. Am fost din nou la medicul de familie, iar acesta mi-a spus ca nu am nimic, doar posibilitatea ca stilul de viata si lipsa exercitiilor fizice sa ma fi adus in starea asta. Dar eu sunt distrus psihic incontinuu ma gandesc ca am ceva, mi-e frica sincer, intre a-mi face analizele de sange si a merge la medicul de familie am fost la urgente intr-o seara, doctorul de acolo m-a consultat si mi-a spus ca am sindrom vertiginos si mi-a prescris betaserc si bilobil, starea mea nu se prea inbunatateste si mi-e frica sa nu am ceva mai grav.
Daca e careva pe forum care poate sa imi dea sfaturi va rog :(.
4 comentarii
0
01-10-2016, ora 17:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce varsta aveti? Avati vreo boala cronica pentru care luati zilnic pastile?Fumati? Alcool?Exces de cafea ? Nopti nedormite ?
0
01-10-2016, ora 22:02
SkkOrPiONn
Nu este medic/terapeut
SkkOrPiONn
20 de ani, nu am boli cronice, am suferit de astm bronsic acum 5-6 ani, fumator am fost, recent m-am lasat, si nopti nedormite o gramada, acum sunt mai bine, m-am odihnit 2 zile bine, m-am hranit, ceva plimbari prin natura si dusuri fierbinti seara si dimineata, starea mea e mult mai buna. Se putea sa fie de la oboseala acumulata? Ma culcam la 5-6 dimineata, dormeam pana pe la 12-1 dupamasa, nu prea faceam miscare, statea in mare parte in fata calculatorului.
0
02-10-2016, ora 10:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La varsta asta doar un program de viata dezordonat poate cauza dezechilibre psihice initial apoi si fizice. Betaserc si Bilobil nu are sens sa iei. Cumpara-ti o cutie de Multivitamine Eurovita A_Z.sunt bune si se asimileaza bine. vei cunoaste de la ele; Somnul de noapte este singurul benefic pentru activitatea cerebrala si functionarea optima a organismului ; odihneste creierul noaptea, incearca sa dormi si sa te hranesti mai bine.O zi frumoasa de toamna!
0
02-10-2016, ora 11:38
SkkOrPiONn
Nu este medic/terapeut
SkkOrPiONn
Multumesc mult de sfat, multa sanatate si o zi faina !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •