Nu stiu ce analiza mi-au facut la plamani

15-01-2014
Marius eu
Nu este medic/terapeut
Marius eu
Pe fisa scrie Rx toracic, dar nu mi-au facut niciun film nimic. M-au bagat intr-o camera unde era un aparat si eu eram in picioare in timp ce un scanner cred era in fata plamanilor mei. Oricum ideea e ca mi-a zis ca am o usoara congestie la plamani, nu mi-au dat nicio pastila doar mi-au zis ca n-am nimic la plamani. Acum, eu simt usoare intepaturi in ona plamanilor si nu stiu cat de veridica este analiza lor. Am 22 de ani si sunt fumator. Credeti ca am nevoie de mai multe investigatii? Astept un raspuns.
4 comentarii
0
15-01-2014, ora 22:43
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Vi s-a făcut o radiografie pulmonară (cu Raze X ) şi o uşoară congestie înseamnă o foarte uşoară raceală sau o consecinţa a combinatiei aer rece-tutun. În rest, înţepăturile nu au nici o legătură cu cele discutate. Doar dacă din întâmplare, razele x aveau noduri prea mari sau cocoloaşe care să fi produs perforaţii cu înţepaturi (glumesc desigur în ultima fraza :).
0
15-01-2014, ora 22:58
Marius eu
Nu este medic/terapeut
Marius eu
Dar nu mi s-a scos niciun film cu plamanii, de aceea nu stiu despre ce este vorba. Sunt foarte speriat pentru ca am si sange in sputa. sangele in sputa dupa doua flegme a disparut. Ce a. Mai exact am scos din gat flegme cu sange, nu tusesc dar ma ingrijoreaza. Acum 10 minute am observat sangele, ce ar putea fi?
0
15-01-2014, ora 23:34
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Faptul că nu aveţi un film, nu este o problemă. A făcut o evaluare, mai simpla, a văzut că nu există complicaţii şi ar trebui să luaţi ceva impotriva bronşitei -care poate fi congestia la care se făcea referire. Ca fitoterapeut vă recomand un foarte bun şi eficient tratament bronşic: ceaiu de ceapă. La un litru de apă, se curăţă şi se taie in 4, trei sau patru cepe obişnuite şi se fierb 10-15 minute. se strecoară, se poate ajusta gustul cu menta sau coajă de lămâie şi se beau două căni pe zi.
0
16-01-2014, ora 07:15
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
multumim pt precizare d-le doctor
zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vitamine și suplimente pentru plămâni
  •