Nu stiu ce este cu mie | Forumul Medical ROmedic

Nu stiu ce este cu mie

19-04-2013
dbem90
Nu este medic/terapeut
dbem90
Salut, am 22 de ani si am o problema pe care de abia acum am inteles cat de grava este. Am avut o copilari destul de grea plina de violenta, cand eram prin generala am avut dinti de iepure si rahitism, acnee si foarte slab, asa ca vadati seama cine era fraieru clasei si care manca bataie de la colegi, tigani si chiar si invatatori plus ca am avut si probleme in familie care erau urmate de violenta. Dar am crescut asa si am ajuns la liceu unde scapasem de violente dar nimeni nu vb. cu mine stateam singur ect. Ajunsesem sa fiu asa de trist ca nici macar nu am zambit cand am luat bacu. Am scapat de liceu si am zis ca de acum totul o sa fie mai bine si ca am sa fiu si eu un alt om. M-am dus la un doctor ( biorezonanta) care mia spus ca am problema cu glanda (fiind slab) si ca apetitu sexual este scazut si niste probbleme cu vit. si mineralele. Am fost la doc. pentru glanda care mia spus ca este pe baza nervoasa si ca ar trebui sa vad un psiholog, ne fiind in oras am luat magneziu, ceaiuri ect. si m-am simtit ca un copil plin de viata si chiar ceva fericire ect. dar cand sau termina iar mia revenit starea de tristete, stres asa ca am continat iar cu Mg si ceaiuri si totul bine, dar am unele zile cand i-mi revine starea si imi tremura mainile si imi transpira mai ales cand sunt in centru atentiei si in special cand stau cu o fata ma blochez ( nu pre avand experienta cu ele) si in timpu somnului am vise in care ba ma cert cu cineva, ba ceva ce ma sperie si transpir respir greu. In ultimu timp cand satu la TV am o stare de stres i-mi transpira mainile si simt nevoia de a ma bate sau sa dau in cineva si nu mai am erecti e ca si cum ar fi a unui pensionar pe jumate sculata, daca ies cu o fata am o stare de stres si nervi, am avut fete gata in pat de actiune si eu nu aveam nici un sentiment e ca si cum as fi robot si le-am refuzat (model, perfecta), ajugande de rasu prietenilor. Nu am acea liniste, sau imi vine sa sar la bataie pur si simplu la un trecaor, prieteni, vecini si chiar si fosti profesori, sau sa nu imi reproseze nimeni absolt nimic. E ca si cum as avea un animal in mine care vrea sa sara la toti si sa muste pe fiecare cat mai tare. Simt nevoia de a stau cu cineva de vb. care sa imi dea un sfat. Ma consuma foarte mult starea asta si sunt slab si cred ca de la asta provine si problema cu erectia si sentimentu acela ca trec prin viata ca un robot fara sentimente. In decembrie-ianuarie mergeam pe strada si m-am trezit plangand si foarte trist si cu ganduri de sinucidere, am si spus mamei mele ca daca maine mor nu am nici un regret. Dupa o saptamna eram cu mana la gat unui priete care nu mia facut nimic si am vrut sa il strang tare de tot dar am relizat ce fac si mam oprit zicand ca glumesc. Acum, recent am sarit la pariti si am si lovito pe maicamea dupa care am intrat in camera plangand, ca vreau sa mor si ca asta nu sunt eu. Am lucrat ca ospatar si imi tremurau mainile ca draqu asa ca am plecat. Nu stiu ce sa fac ca sa scap de starea asta.
5 comentarii
0
19-04-2013, ora 21:51
Zaida
Nu este medic/terapeut
Zaida
Mergi te rog la un psiholog. Eu asta as face in locul tau. Nu-i normal sa sari cu mana la maica-ta, cu prietenii nu stiu, aici sunt multe de spus. Daca maica-ta nu are semne de intrebare ref la comportamentul tau atunci... ce sa zic... dar nu-i normal sincer sa o lovesti pe maica-ta, oricum ar fi ea.
Blocajele pe care le ai tu mi se pare a fi complexe insa nu sunt de specialitate, vorbesc doar din auzite.
Serios, incearca sa iti gasesti un psiholog si mergi si vorbeste cu el, o sa te ajute. Tot psihologul te poate indruma si sa faci investigatii medicale suplimentare daca va fi cazul, asta ca sa elimini alte eventuale probleme.

Pe mine personal m-a ajutat psihoterapia foarte mult, in toate aspectele vietii mele. Inca merg pentru a-mi rezolva si eu problemele si traumele din trecut.

Succes, sper sa imi urmezi sfatul!

Altcineva, sugestii?
0
20-04-2013, ora 13:20
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Copilu' mergi la medicul de familie si cere o trimitere la psihiatru direct, daca trebuie povesteste cateva faze din ce ne-ai zis noua aici, iar la medicul psihiatru totul in amanunt atunci cand ajungi ! Ai o depresie psihotica dupa cat imi dau eu seama ! O medicatie minimala te echilibreaza rapid nu-ti fa probleme !
0
21-04-2013, ora 00:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ dbem90

Mergi la un psihiatru. Daca nu ai asigurare si bani de asigurare (400 lei), sa ia mama trimitere pe numele ei.
Doctorul iti zice daca iti da pastilute.
Sedintele la psiholog ar trebui sa fie obligatorii, dar cum costa destul de mult, ai putea sa ii rogi pe parintii tai sa iti plateasca unele on-line, caci sunt mai ieftine.

Mergi neaparat la un duhovnic si spovedeste-te pentru inceput la 40 de zile, ca sa te linistesti.
Duhovnicul nu iti ia bani, daca vrei dai, daca nu vrei, nu dai.
Incepi sa ii spui cum ne-ai spus si noua aici, inca din copilarie. Fara rusine ! Sa ti se curete sufletul.
0
22-04-2013, ora 07:31
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Salut,
Ai suferit mult, iar acest lucru a afectat modul în care înţelegi lumea. Dacă prin răzbunare lucrurile s-ar schimba, sunt convins că ai accepta aceste comportamente.
Cu cât te simţi mai îngrijorat sau anxios, cu atât eşti mai nemulţumit, iar prin nemulţumire devi irascibil. Apreciez puterea de autocontrol, de aici începe lupta pentru o viaţă mai bună.
Te confrunţi cu o anxietate socială, care îţi afectează performanţa în diverse domenii. Lucrurile se vor schimba încet, ai încredere în tine.
Ai nevoie de un psiholog, este singurul mod prin care vei înţelege ceea ce ţi se întâmplă.
Numai bine
0
23-04-2013, ora 09:06
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Buna, se pare ca o mare parte din problemele tale se datoreaza simptomelor de anxietate, de exemplu, cand esti cu o fata probabil te gandesti ca nu te vei putea ridica la nivelul asteptarilor, o alta parte se datoreaza depresiei care te cuprinde poate atunci cand nu vezi nici o rezolvare. Dar si trecutul tau, probabil a alimentat frustrari si se exprima prin aceste tendinte antisociale din prezent. Important este ca problemele tale se pot rezolva, cred ca ti-ar folosi foarte mult un ajutor specializat, si ca poti avea o viata normala si implinita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul