Nu stiu ce sa mai cred.

30-03-2011
clabo
Nu este medic/terapeut
clabo
Din start spun ca sunt genul de fata care nu s-a indragostit niciodata pana anul trecut, nu mi-a placut de nici un baiat, nimic, mereu am avut contact cu baieti din cauza ca am avut un frate mai mare. Sunt cu acest baiat de 9 luni, ii este foarte greu sa nu exagereze cu mine, fiindca sunt genul de fata old school si imi respecta deciziile, dar... Acum 2 saptamani ne-am certat foarte, foarte tare dintr-un motiv care s-a dovedit ca era o prostie, dar s-a terminat oarecum frumos. Greseala mea (o consider greseala) fiindca, dupa cearta, ne-am impacat desigur, iar in acest fel am exagerat ajungand la petting.
Acum sa ajung la subiect: ne-am dezbracat de tot si..luandu-ne valul, am incercat sa o facem! Desi..nu a intrat, i-am simti-o in..sexul meu (nu a avut prezervativ). Prea "trezita" nu a fost dar in acel moment am fost atat de orbita de el si eram foarte hotarata sa o facem, pana la urma nu am ajuns prea departe. Nu m-a patruns, dar... de atunci ma sperie FOARTE TARE gandul ca as putea ramane gravida (amandoi suntem virgini ). Un test nu imi pot lua, am o situatie foarte delicata cu mama mea pe care sper din tot sufletul sa nu o dezamagesc, desi sunt foarte dezamagita de mine. Nu este chiar asa mare lucru, stiu dar riscurile sunt foarte mari, iar acum chiar nu pot avea o sarcina. Ciclul niciodata nu mi-a fost regulat acum nu stiu la ce sa ma gandesc, sunt foarte speriata! Nu am fost niciodata atat de preocupata de asa ceva dar acum, cel mai mult imi este pentru dezamagirea fata de mama mea care mi-a acordat foarte multa incredere ! Ajutor va rog...Multumesc anticipat :)
8 comentarii
0
31-03-2011, ora 00:59
clabo
Nu este medic/terapeut
clabo
Stiu ca fara patrundere nu e se poate o sarcina, dar... La cate am auzit despre petting si atatea mamici de la varste fragede...Imi este foarte frica!
0
31-03-2011, ora 02:49
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
tu de fapt ai o problemuta cu mama ta de comunicare si te simti vinovata pentru ca ii ascunzi acest lucru
Desigur ca poti face un test care nu dureaza mai mult de 5 minute
0
31-03-2011, ora 07:59
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Draga mea, încep prin a-ţi spune că te înţeleg. Linişteşte-te, nu eşti singura care a trecut prin asta, care "vizitat" locul acela. Începe încă de la această vârstă să te simţi mai independentă de mama ta, să te distanţezi întru atâta încât să fii sănătoasă. Nu este normal ca să te gândeşti ce s-ar întâmpla dacă mama ta află, dacă vede testul, dacă ea... gândeşte-te în primul rând la tine, asta ca să-ţi fie de folos în viaţă.

Apoi, fii serioasă! nu eşti însărcinată. Ca să rămâi însărcinată lucrurile nu sunt atât de simple. E nevoie de penetrare repetată şi ejaculare în tine. Lasă că s-a spus că şi lichidul prespermic are spermatozoizi în compoziţie, asta se petrece foarte rar. Specialiştii chiar au făcut teste şi au infirmat lucrul acesta. Deci lucrurile stau aşa:
-ca să rămâi însărcinată e nevoie de multiple penetrări până la ejaculare în vagin,
-e nevoie de perioadă fertilă în cazul tău, maxim 7 zile pe lună poţi rămâne însărcinată dacă cele de mai sus s-au petrecut. E nevoie de un ovul şi un spermatozoid, concret.
Gândeşte-te şi tu acum, e un proces destul de complicat. Nu ai cum să rămâi însărcinată doar pentru că a pus puţin penisul în vaginul tău.

Totuşi, păstrează-ţi capul pe umeri. Nu fă sex înainte de a căuta absolut toate informaţiile necesare pentru a te simţi pregătită: metode de contracepţie, boli genitale, boli cu transmitere sexuală, dubla-importanţă a prezervativului etc. Informează-te şi nu încercaţi "acrobaţii" sexuale, nu duceţi pettingul prea departe. Dacă tot vreţi să o faceţi, măcar fiţi conştienţi de asta şi bucuraţi-vă din plin de moment, dar având capul pe umeri şi căciuliţa pe cap. :))
0
31-03-2011, ora 10:07
clabo
Nu este medic/terapeut
clabo
@ ioana.Panculescu.CONTROLMED :Am o comunicare foarte buna cu mama mea, are mare incredere in mine, din cauza aceasta imi este si teama!

@useranonim: Stiu cum este cu sarcina, dar cu toate astea la cate se spun pe net si la TV, este si normal sa-mi fie teama! Oricum multumesc foarte mult pt sfat. Chiar nu mai am o piatra pe inima. Multumesc inca odata :D
0
31-03-2011, ora 10:22
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Cu multă plăcere, mă bucur că ţi-a fost de folos.
Ai grijă de tine!
0
31-03-2011, ora 20:58
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Daca ai avea o comunicare buna cu mama ta,.nu ar fi secrete intre voi si teama din partea ta sa-i zici exact ce iti doresti tu, ce vrei tu sa fii nu ce vrea dansa.tu vrei sa devii femeie si lucrul acesta te sperie sa il comunici
0
31-03-2011, ora 21:03
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Cele mai bune sfaturi tot mama ta ti le va da
Dar tu nu faci decat sa negi faptul ca vrei sa faci sex si fata de tine si fata de ea.
0
31-03-2011, ora 21:07
clabo
Nu este medic/terapeut
clabo
Nu spun ca nu vreau, dar nu sunt pregatita! Si imi este frica sa nu o dezamagesc deaia nu pot sa-i spun...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •