nu stiu ce se intampla cu mine, va rog lamuriti-ma!!!

01-08-2008
marga26
Nu este medic/terapeut
marga26
acum 4 ani, dupa ce a decedat tatal meu, am avut niste stari tare ciudate de inecaciune, adica senzatie ca abia ma puteam controla, am fost la urgenta si de acolo la un medic edocrinolog, care mi-a spus ca sunt stari psihice, abia dupa 3 luni mi-am revenit, nici nu puteam manca! Acum iara am inceput cu aceleasi stari, am fost de 2 ori la urgenta si iara la un medic endocrinolog, care mi-a spus ca nu am tiroida si ca este am o boala sufleteasca, va rog ajutati-ma, sfatuiti-ma, cum pot sa trec de starea asta, este foarte suparator, nu pot dormi, tot timpul simt o presiune pe gat, sunt ametita, si atunci cand incep acele stari, am niste reactii ciudate, ca si cand as fi bolnava psihic!!! Unde ma pot trata de aceasta boala care nu imi da nimeni leac???Ba chiar uni medici mi-au dat pastile care nu erau pt mine, cica sunt sanatoasa, dar nu stiu ce am!!!MS!
4 comentarii
0
01-08-2008, ora 00:00
olimpia_97
Nu este medic/terapeut
olimpia_97
probabil ai suferit o depresie.ar fi bine sa consulti un psiholog.succes!
0
01-08-2008, ora 00:00
Alinutzza
Nu este medic/terapeut
Alinutzza
Incearca sa nu mai traiesti in trecut, ce a fost a fost. Viata merge inainte. Bolile psihice sunt grave si nu se pot trata, doar se tin sub control. Mama mea, este un caz si crede-ma ca nu ii doresc nimanui sa aibe in familie ceea ce am eu. Eu zic sa "scapi" de tot stresul si sa mergi mai departe. Iti doresc multa sanatate!
0
01-08-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Probabil aveti o nevroza depresiv-anxioasa. Consultati un psihiatru daca inca nu aveti un tratament antidepresiv, problema se poate trata cu succes. Efectele tratamentului incep sa se vada cam in doua saptamani.

Sanatate!
0
13-08-2008, ora 00:00
marga26
Nu este medic/terapeut
marga26
va multumesc, merg de o saptamanana la un piholog si ma simt mai bine, dupa prima sedinta, trebuie sa sa mai merg si cu siguranta ma voi face bine. Domne Ajuta si santatate la toata lumea, va multmesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •