Nu stiu cum sa scap de urticarie...

01-04-2013
Antonia02
Nu este medic/terapeut
Antonia02
Buna!As dori daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta urticarie pe care o am de vreo 6 saptamani.Am fost la 2 dermatologi, mi-au dat sa fac analize peste analize...mi-a isit la una dintre chisti de giardia.Am luat tratament cu duador timp de 5 zile, iau pastile pt urticarie dimineata aerius si seara xyzal...dar tot nu-mi trece.am mancarimi pe tot corpul, am ajuns sa nu le mai suport.As vrea sa stiu cauza exacta a mancarimilor si cu trecerea timpului nu aflu nimic concret.din cate am inteles trebuia sa scap de acele chisturi de giardia, am tinut regim alimentar...iar mancarimile sunt aceleasi, Ma poate ajuta cineva?sincer nici mancare nu stiu ce sa mai mananc.Spre ex la micul dejun ce as putea manca?Va multumeswc anticipat
1 comentarii
0
01-04-2013, ora 13:49
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
V recomand capsule din plante medicinale Vermicin, cate 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 10 zile, urmată de o pauză de 2 săptămâni. Cura se repetă de 3 ori consecutiv. In paralel luati ceai Curatarea Organismului, 3 cani pe zi, iar in pauza de 2 saptamani dintre cure capsule Noni cu echinaceea, 3 pe zi.
In alimentatie evitaţi consumul de alimente rafinate, procesate şi conservate, cele cu E-uri, zahăr alb, făină albă, produse de patiserie, ciocolată, îndulcitori artificiali, băuturi carbogazoase, alcoolul, fumatul, cafeaua.
Recomandăm o alimentaţie fără produse animale (carne, lapte, ouă) în care să predomine cerealele integrale, germenii de grâu, fructele, legumele, verdeţurile, ciupercile consumate crude sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece în cantitate redusă.
Micul dejun poate fi alcatuit din fructe sau cereale cu fructe, musli, imnuiate cu ceai sau suc de portocale fresh.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: