nu stiu sa ma controlez

02-03-2009
anaid24
Nu este medic/terapeut
anaid24
Buna ziua

Ma numesc Diana si am 24 de ani, prietenul meu mi a sugerat sa vb cu un pshihatru deoarece el considera ca nu stiu sa ma controlez.Povestea suna cam asa.ieri seara cel mai bun prieten al lui ne a invitat la un gratar am mers toate bune si frumoase cand ei sau pus sa se uite la meci eu am adormit si din cate mi a povestit el prietenul sau impreuna cu iubita sa si o alta fata i au zis sa ma inregistreze cum sforai eu asta el a si facut ma inregistrat, trezindu ma brusc m am enervat cumplit de rau pt gestul facut de el si am tipat la el reprosandui ca nu a fost frumos sa procedeze asa ca cel mai bine era sa faca cand eram in intimitatea noastra nu de fata cu alti.El mi a zis ca nu stiu sa ma controlez ca nu tb sa tip pentru o asemenea gluma.pe mine chiar ma deranjat ca m a inregistrat de fata cu alti(ca a facut ce i au zis alti).are dreptate ca nu tb sa tip sa el?am probleme de control?
8 comentarii
0
02-03-2009, ora 11:05
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nu neaparat, se mai enerveaza omul uneori, accidental.
A facut o gluma, nu s-a gandit ca te superi dar si eu m-as fi simtit prost poate in aceeasi situatie.
Incearca sa nu te mai enervezi. totusi cred ca prietenul tau a exagerat cand ti-a zis sa mergi la psihiatru.
Numai bine
0
02-03-2009, ora 11:05
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Nu neaparat, se mai enerveaza omul uneori, accidental.
A facut o gluma, nu s-a gandit ca te superi dar si eu m-as fi simtit prost poate in aceeasi situatie.
Incearca sa nu te mai enervezi. totusi cred ca prietenul tau a exagerat cand ti-a zis sa mergi la psihiatru.
Numai bine
0
02-03-2009, ora 11:17
anaid24
Nu este medic/terapeut
anaid24
iti multumesc miu anastasia pentru raspuns
m a deranjat faptul ca m a filmat, putea sa o faca in intimitate poate nu reactionam asa :) si sincer iti spun nu mi a placut gluma asta de loc.I am zis ca daca isi punea un semn de intrebare inainte de a face acest lucru probabil nu o mai facea daca ma cunostea cu adevarat.Sincer ma doare sufletul pentru ce mi a zis aseara.Poate am gresit pt ca am tipat dar m am enervat
0
02-03-2009, ora 16:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Draga mea, ti-am raspuns la celalalt subiect deschis de tine!!!Sper sa tii cont de sfaturile care ti le-am dat!!!Raman in continuare stupefiata de cele relatate de tine!!!!Nu pot sa cred.chiar nu pot.
Te-a adus in situatia in care te indoiesti singura de sanatatea ta!!!!Ai inceput sa crezi si tu ca esti de vina!!
La psihiatru sa mearga el!!
Te rog sa iesi din relatia asta cat mai poti!!!Sunt atatia baieti minunati pe lumea asta...incat te vei mira si tu cum de ai stat alaturi de anormalul asta atata timp!!!
Eu nu as fi acceptat asemenea batjocura, chiar daca ar fi trebuit sa raman singura pt tot restul vietii!!!
0
03-03-2009, ora 13:02
anaid24
Nu este medic/terapeut
anaid24
jaqurlinne

Buna,
Iti multumesc pentru tot m a simt mult mai bine, relaxata, dornica sa pun punct unui cosmar.
Am sa ii multumesc toti lui ca am scris pe acest forum, pt a vedea ce parere au si alti oameni despre asemnea glume(neintelese de o persoana ca mine care tipa la el de fata cu prieteni lui pt gluma facuta).
E bine ca va am pe voi si pe cei mai buni prieteni ai mei care nu o sa ma lase sg nici un moment si ma sustin cu totul
sper sa mai vb ca sa ma descarc de tot

iti multumesc pt rabdare si sfaturi

cu stima
0
03-03-2009, ora 16:57
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Draguta, dupa cum ai observat toate mesajele postate la subiectul tau, au un sfat comun:sa il parasesti pe individ!!Eu nu stiu ce mai astepti?Sa fie si mai rau?Esti tanara, independenta financiar, ai un viitor in fata si gandeste-te, chiar se merita sa iti irosesti timpul si tineretea cu parazitul ala??Sincer, asa cum iti mai spunea cineva, o prietena draga mie, betia si prostia nu se vindeca niciodata!!!Crede-ma ca nimeni nu ti-a dat sfaturi gresite!!!Dar gandeste cu capul te rog si nu cu inima, mai ales ca nu merita omul ala din partea ta nimic!!Daca vei continua aceasta relatie, o sa vezi cum iti pierzi identitatea, te vei uita in oglinda si nu vei vedea pe nimeni!!!Ca sa nu mai spun ca o sa te termine psihic nemernicul ala!!Si chiar vei ajunge la balamuc!!Dar, asa cum am mai spus, daca nu vrei sa tii cont de sfaturile noastre, este treaba ta!!
Nu stiu daca vei face bine sa ii arati lui aceste mesaje...s-ar putea sa devina violent!!Probabil ca tu crezi ca, daca ii arati mesajele, el se va schimba, dar iti garantez ca nu o sa se schimbe deloc!!Cel putin in bine, ca in mai rau exista posibilitatea sa se schimbe!
Si inca ceva, nu este vorba aici de ultima gluma facuta de el, care mai degraba este bataie de joc nu gluma!!Este vorba de comportamentul lui fata de tine in toti acesti ani petrecuti alaturi de el!!!Treaba ta, daca tu crezi ca il vei schimba pe individ, te inseli amarnic!!!O relatie pornita pe drumul acesta nu o sa aiba un final fericit!!La tine dureaza cosmarul asta de 4 ani!!Hai ca gresea o data, de 2 ori...dar este extrem de mult peste limita admisa!!O femeie are nevoie din partea unui barbat de respect, de iubire, de intelegere, dar tu nu ai primit niciodata nimic din toate astea in tot acest timp!
Daca vei continua relatia cu el, orice se va intampla de acum incolo cu tine, este numai vina ta!!Acum ai posibilitatea sa il lasi si sa iti vezi de viata ta!!Nu ai copii, nu sunteti casatoriti, nu aveti nimic in comun, ce mai astepti??Sa te calce in picioare la propriu?
Oriunde ai merge, fie specialist in probleme de cuplu, fie psiholog, eu sunt convinsa ca sfaturile ar fi aceleasi!!Uite incearca..Mergi sa discuti cu un psiholog sau chiar psihiatru si vei vedea daca am sau nu dreptate!!
Viata este scurta si anii pierduti nu ti-i va da nimeni inapoi!Este pacat...sincer!!
Eu iti doresc numai bine si sper sa alegi calea cea corecta pt tine!!Asta daca iti vrei binele!!Daca nu...continua asa si vei vedea unde ai sa ajungi!!
Numai bine
0
03-03-2009, ora 17:09
anaid24
Nu este medic/terapeut
anaid24
jaquelinne
Buna, azi ma sunat sa ma anunte ca pleaca la fotbal, , , ma rog nu stiu dc a facut o...si m am enervat si mai tare si am avut curajul sa ii spun ca eu m am rugat 1 an de zile sa mearga la doctor pt sanatatea noastra si nu a facut-o, dar cum l a sunat cel mai bun prieten al lui a si fugit.
I am zis lucru asta si i am inchis si telefonul.Sincer m am simtit minunat.Va am pe voi cei cu care discut si am prieteni langa mine.Am decis intai sa ma linistesc eu o saptamana dupa care ma duc sa imi iau hainele si ce mai am eu la el.Chiar daca imi plange inima, mi se rupe sufletul nu mai pot, nu mai pot.Stiam ca SPERANTA moare ultima.dar constat ca si ea a murit si totusi imi doream sa se schimbe atat de mult sau speram.Acum orice plan care il aveam facut s a distrus, s a evaporat.Nu sunteti singuri care imi spun sa ma despart de el...imi pare rau de mine i, mi pare rau de anii astia, imi pare rau ca am iubit un suflet hain.
NU cred ca aveam curajul sa ii arat ce vb eu cu voi ca sg devenea violet am sa ii spun totusi ca i am urmat sfatul si am mers la medic si mi a recomandat despartire.
sper sa mai vb chiar mi a facut placere sa vorbim chiar daca nu mereu e totul roz :))
sa imi tii pumni stransi si am sa revin sa spun ce am facut
0
03-03-2009, ora 18:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu o sa fiu alaturi de tine si ma bucur ca ai luat decizia corecta!!O sa iti fie muuult mai bine crede-ma!!
Parerea mea este sa nu ii spui cand pleci si ca pleci!!Daca vrei sa iti acorzi cateva zile pt a-ti aduna gandurile, fa-o, dar nu trage mult de timp, ca nu are rost!!Cel mai frumos cadou pt tine este libertatea!!!SI ii poti face o maaaree "surpriza", cand o sa vina intr-o zi, de pe unde-o fi plecat si sa nu mai gaseasca acolo nici o urma de-a ta!!!Cand pleci sa nu ai niciun regret pt ca sincer, nu se merita deloc!!!
Sigur ca vom tine legatura!!Abia astept sa vii cu vesti bune, sa imi spui ca te-ai mutat de la el si ca esti in sfarsit linistita!!!Si chiar daca el va incerca sa te faca sa te intorci, sa nu accepti, pt ca nu face lucrul asta pt ca te iubeste ci pt ca nu o sa mai aiba o fraiera, o sclava care sa il intretina si sa umble el cu salariul tau in buzunar!!Iar mi-am adus aminte de chestia asta!!!hrmmmmmmmmm Ma apuca nervii numai cand ma gandesc!!!
O sa iti tin pumnii si sper sa gasesti curajul si puterea de a te rupe de acest...cosmar!!Fii inteleapta si ai sa vezi ce bine o sa-ti fie!!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Remedii pentru sforăit - soluții acasă și tratamente posibile
  • Persoanele care sforăie au un risc crescut de apnee în somn și sunt mai puțin active
  • Apneea obstructivă în somn, un important factor de risc pentru cancer, indică un studiu
  • Sforăitul ar putea fi un indicator mai puternic de AVC decât obezitatea
  •