Nu sunt sigur daca am fimoza

09-01-2012
nila193
Nu este medic/terapeut
nila193
Buna ziua,

Am 18 ani si sunt inca virgin. Recent am citit pe wikipedia despre fimoza dar sunt confuz. Penisul meu nu e complet decalotat (am inteles ca asa se numeste), am inteles ca exista o ata care ar trebui sa se rupa la primul contact sexual (dar nu neaparat) poate cineva sa-mi explice exact cum se manifesta fimoza sau e doar o problema care va disparea la primul act sexual?

Multumesc.
1 comentarii
0
19-01-2012, ora 23:23
Nelamurit
Nu este medic/terapeut
Nelamurit
Nu oferi destule informatii, spui ca penisul tau nu este complet decalotat, cred ca te referi probabil la faptul ca este partial decalotabil (nu iti poti retrage complet preputul-pielea care acopera glandul, 'capul'penisului).Daca este asa, inseamna ca ai fimoza si trebuie sa mergi la medic pentru ca la varsta ta ar treui sa iti poti decalota penisul fara prea mari probleme.Daca iei decizia sa intretii un act sexual, avand fimoza, este posibil sa simti dureri in timpul actului, sau chiar sa se ajunga la parafimoza(preputul ramane blocat in spatele glandului inflamat, ca urmare a decalotarii fortate si necesita o interventie urgenta).Asa ca sfatul meu este sa consulti cat mai repede un medic, pentru ca este o problema care se trateaza destul de usor, chirurgical(circumcizie), sau prin unguente speciale care sa confere un plus de elasticitate preputului.
Mai am un sfat pentru tine, incearca sa citesti pe internet, sau din alte surse, mai multe lucruri despre fizionomia unui penis, pentru ca din cate vad, la 18 ani, esti destul de putin informat cu privire la partile organului tau genital.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •