nu vrea lapte praf nici lapte de vaca ce sa fac?

23-08-2008
alinabiholar
Nu este medic/terapeut
alinabiholar
am un baietel de 1 anisor si am o mare problema de la lapte praf se constipa iar de la lapte de vaca ii iese bubute pe fata, iar mancare mananca f putin.as vrea un sfat daca ma poate ajuta cineva poate stiti alt fel de lapte infara de lapte praf.pana acum ii dadeam in strainatate lapte concentrat care se prepara cu apa dar in ro nu se gaseste.si de mancat mananca f putin.daca ma puteti ajuta macar cu un sfat. va multumesc.
4 comentarii
0
23-08-2008, ora 00:00
sacel
Nu este medic/terapeut
sacel
Unii copii chiar si adulti nu pot digera laptele.Eu asi fi incercat sa-l inlocuiesc cu orice tip de produs din lapte fermentat, gen yaourt, bifidoc.Sau sa il prepar acasa, fierbi laptele proaspat de vaca si cand s-a racit abia caldut adaugi o lingura de smantana si amesteci, el se va prinde si atunci il poti da copilului(lapte acru).Toate produsele din lapte fermentat se asimileaza f usor si au un efect benefic pentru flora intestinala(bun echilibru).
0
24-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
incercati sa ii dati milumil, este cel mai bun lapte praf cu prebiotice dupa parerea mea!!fetita mea are 4 ani si bea si acum tot milumil pt ca altfel de lapte nu vrea!!oricum incercati sa ii diversificati si mancarica pt ca nu o sa ii fie de ajuns daca papa doar putin!!nu stiu daca este o idee buna sa ii dati copilului doar "lapte acru" chiar si preparat in casa!!probabil doar in momentul cand este constipat, dar sa ii inlocuiti laptele dulce cu laptele acru...nu e foarte bine!!milumilul se prepara cu apa calduta!!la varsta lui de un anisor trebuie sa ii luati milumil3.multa sanatate!!
0
30-08-2008, ora 00:00
x_tina
Nu este medic/terapeut
x_tina
milumil e bazat pe soia, e f bun.
poate copilul are o intoleranta la lactoza.iar in Romania nu se gaseste(din cate stiu) lapte de vaca supus procesului de lactozo-reducere
0
29-10-2008, ora 13:30
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Am vazut copii foarte grasi de la milumil. Medicul meu pediatru mi-a recomandat laptele de la Topfer care este de altfel un produs bio pe baza de lapte de vaca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: