Nu vrea sa mai manance nimic doar lapte

27-02-2016
lary_nextday
Nu este medic/terapeut
lary_nextday
Buna ziua, am o fetita de 7 luni si am inceput diversificarea la 5 luni, de mancat mancase foarte bine pana acum o saptamana cand mi-a facut febra 39 de grade dar ea nu ardea fizic, adoua zi 38, 2 si nu vrea sa mai manance de cateva zile nimic doar laptele il bea. Cand incep sa ii dau cu lingurita plange, se agita. In rest nu are nimic. Nu stiu ce sa ma fac. Sa fie de la dintisori ca inca nu iau dat.
2 comentarii
0
28-02-2016, ora 14:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca temperatura s-a ridicat la 39 de gr. trabuia sa mergi cu ea la medicul de familie; copila este racita, are nevoie de tratament.Plange si se agita cand ii dai sa manance pentru ca o doare gatul la inghitit...Azi cum s-a simtit? nu ii dai nici un medicament?
0
28-02-2016, ora 16:44
lary_nextday
Nu este medic/terapeut
lary_nextday
Ea a facut febra doar doua zile si i_am dat sopozitoare de atunci (miercuri) nu a mai facut febra. Daca are rosu in gat cum poate sa bea lapte, semne de raceala nu are. Iar mancare incerc sa ii dau zilnic dar ia cateva guri si gata se smiorcaie, plange. Am sunat-o pe doamna doctor si mi-a zis sa o las pana miercuri joi si sa insist cu mancarea iar daca nu vrea sa manance sa merg sa ii faca analize
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul