o dieta sanatoasa si eficienta pe termen lung

03-11-2008
IRYNA
Nu este medic/terapeut
IRYNA
Am 24 de ani, 1, 64 m si 57 kg. Eu sunt "omul dieta", am incercat tot ce am auzit, fapt pt. care, cred k mi-am dereglat oarecum sistemul metabolic. Nu am fost foarte grasa niciodata, dar mereu am fost plinuta, aratam binisor si ma simteam bine in pielea mea. In jurul varstei de 20 de ani am inceput sa ma ingras si am luat masuri rapide, diete stricte, ceaiuri, sport. Am slabit in 6 luni in jur de 8 kg, ajungand la 48 kg, greutate ideala, in opinia mea, si pe care am mentinut-o timp de 3 ani, apoi am inceput sa acumulez si am ajuns la greutatea pe care o am in prezent.
Vreau sa scap de aceste 7 kg intr-un mod sanatos, dar desi incerc sa nu consum anumite alimente, nu reusesc, sau reusesc foarte greu sa ma abtin. Sunt gurmanda si imi este foarte greu.Lucrez la birou si sunt foarte solicitata psihic. Nu vreau sa fac obsesii pentru anumite alimente si nici sa ajung o frustrata din cauza ca nu le consum. Va rog recomandati-mi o dieta sau un ceai eficient care sa imi diminueze pofta de mancare. Va multumesc
1 comentarii
0
03-11-2008, ora 15:11
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Cred la varsta dvs trebuie sa va alimentati echilibrat, nu sa nu mancati, cel mai indicat mi se pare sportul dar si acesta cu masura. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.