O gaura mica sub piept (Nu stiu ce este)

02-08-2013
Robert966
Nu este medic/terapeut
Robert966
Buna Ziua, am 17 ani si acum 2 luni am observat ca am o mica gaura sub piept, prima data nu i-am dat importanta si acum a inceput sa ma ingrijoreze mai mult.. Daca ati putea sa ma ajutati si sa imi spuneti cam ce ar fi.
Am sa adaug si niste poze. :)
Sincer nu stiam la ce categorie sa postez asa ca am ales aici...:))

Poze:
http://img855.imageshack.us/img855/8477/bpxo.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/4818/lsrv.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/604/bwyx.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/4045/7y34.jpg
http://img839.imageshack.us/img839/8673/m6vo.jpg

Multumesc.
4 comentarii
0
02-08-2013, ora 21:04
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Intai va trebui sa incetati sa va mai hraniti cu alimente solide si ne-biologice si sa mergeti doar pe consum de sucuri proaspete din legume, zarzavaturi cu frunze verzi, morcovi, sfecla rosie, infuzii de vasc si impachetari pesrte sani cu planta oparita de vasc sau cu decoct din aceeasi planta. Sa va ungeti in acel loc cu crema de galbenele luata din Plafar sau si mai bine cu alifie de galbenele facuta acasa cu planta uscata si unt biologic dupa reteta Mariei Treben. Intreaga alimentatie sa fie strict biologica, fara pesticide, conservanti, hormoni, aitivi. Evitati orice forma de proteine (carnea, laptele, branzeturile, ouale), sarea, zaharul, uleiurile rafinate si faina si produsele fainoase. Cel mult dupa circa 3 saptamani de dieta doar cu lichide veti manca numai biologic si painea va fi doar integrala si mai mult din alac, hrisca, secara, evitand graul cat se poate. Peste zi sa beti cel putin 2 pahare de cate 250 ml de infuzie de vasc (se pune o lingurita de planta in 250 ml de apa fierbinte si se lasa la infuzat 10-15 min. dupa care se strecoara si se bea cu inghitituri mici si rare. Se mai bea peste zi infuzie de amestec in parti egale de coada soricelului+ urzica+galbenele.Plantele ramase dupa strecurare se aplica in compresa de tifon pe locul cu pricina. Ar fi bine sa va procurati si planta uscata de napraznic. Sa consumati minim 2 litride lichid pur pe zi. detoxifiati-va organismul recurgand si la clisme cu nplante medicinale (cele trei din combinatia descrisa mai sus sunt foarte bune si mai puteti folosi musetel, salvie, coada calului.).
Sanatate, armonie si bunastare!
0
04-08-2013, ora 23:08
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Pare a fi o forma simetrica de stern infundat. Adresati-va medicului de familie pentru consult. Multa sanatate!
0
05-08-2013, ora 00:18
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Doamna doctor v-a dat un sfat bun: acela de a va adresa medicului de familie solicitandu-i sa va trimita la analize speciale si investigatii serioase pentru a va clarifica asupra diagnosticului. Concomitent cu analizele, investigatiile si asteptarea rezultatelor acestora faceti ceea ce v-am spus eu. Veti vedea ca veti avea beneficii! Poate fi vorba de un stern infundat dar asta nu justifica acea gaurica aparuta acolo. Ori... tocmai aceasta este cea care este ingrijoratoare.
Va rog sa ma contactati dupa ce veti avea un diagnostic clar sau macar sa ne comunicati tot aici ce s-a stabilit in urma analizelor si examinarilor de specialitate. Am sa urmaresc indeaproape cazul dumneavoastra.
Va mai sugerez ca indiferent de diagnosticul care va va fi pus sa faceti o terapie shoc cu vitamine si minerale: Vit. C, pornind de la 1 gram pe zi si marind doza pana la chiar 5 grame; va asigur ca nu vi se va intampla nimic rau, eu insami ajungand in trecut pentru o lunga perioada de timp la circa 25 de grame. Vitamina A si E in doze duble fata de cele recomandate in prospecte sau pe ambalajele lor, vitamina D2 si D3 si B3 precum si B complex. Minerale: Calciu, Potasiu, Seleniu, Zinc. Foarte probabil vor fi medici care va vor spune ca este periculos sa luati doze peste cele recomandate. Sa le spuneti sa mearga la reciclare, sa se instruiasca, sa citeasca; dr. Linus Pauling -dublu premiu Nobel, dr. Ewan Cameron si altii de faima mondiala au sustinut si aplicat dozele mari si au vindecat foarte multi oameni carora li se prezisese sfarsitul in scurt timp. Daca in cazul acestora aceste metode au dat rezultate excelente de ce nu ar da si in cazul dumneavoastra care sunteti asa de tanar si nu in situatii limita ca acele persoane!?
Acesti integratori sa ii luati in stare cat mai pura, din magazinele Plafar sau naturiste evitand cat de mult puteti produsele de sinteza chimica.
Vitamina C pura sau Acidul ascorbic cum mai este cunoscuta o gasiti online. Dati o cautare pe Google. La fel si bicarbonatul de potasiu care in combinatie de 2/1 cu vitamina C da ascorbatul de potasiu - extrem de benefic si eficient chiar si in cele mai avansate forme de cancer de orice tip. Vitamina C naturala o veti avea si din macese. Macinati macese uscate de la Plafar si tineti sub limba de cate 3-4 ori pe zi cate o lingurita de pulbere dupa care o veti inchiti cu infuzie din aceeasi planta, adica de fapt din macese. Acum ca este vara consumati multe sucuri naturale proapsete facute acasa cu storcatorul d fructe, din telina, patrunjel, salata verde, morcovi, sfecla rosie, frunze de sfecla, mere, struguri negri ( pe acestia sa ii mancati cu coaja cu tot si cu semintele lor, mestecand bine-bine si indelung), pepene, lubenita. Asta va va ajuta foarte mult sa va eliberati organismul de toxinele cu care in mod sigur v-ati incarcat prin alimentatie incorecta, nesanatoasa, prin folosirea de produse de igiena personala pline de ingrediente chimice daunatoare, prin folosirea de medicamente la fel de daunatoare despre ale caror efecte adverse nimeni nu v-a informat.
Va doresc multa vointa, multa determinare, perseverenta si constanta pentru a face ceea ce este mai bun si mai de folos pentru sanatatea dumneavoastra.
Sanatate, armonie, intelepciune si bunastare!
0
06-08-2013, ora 11:55
Robert966
Nu este medic/terapeut
Robert966
Multumesc pentru raspunsuri.
Vineri am programare la medicul de familie.
Sper sa nu fie ceva grav...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Bărbieritul la adolescenți - când să începi să te bărbierești și sfaturi utile
  • De ce nu-mi iese barba? De când e normal să ai barbă?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •