O intrebare

10-01-2018
victor27
Nu este medic/terapeut
victor27
Am o simpla intrebare: tatal meu, in varsta de 50 de ani, spune ca e normal sa faci sex o data pe luna. Mai spune deasemenea ca de la o varsta, si se da exemplu, oamenii nu mai au chef sa faca sex. Nu stiu cum sa ma exprim, dar eu cred ca are ceva impotriva sexului, voi ce parere aveti? Are dreptate sau nu?
2 comentarii
0
10-01-2018, ora 19:39
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
In aceasta privinta, nu exista "dreptate" si nici macar "normal". Apetitul sexual este o trasatura individuala si tine de multi factori subiectivi (mediul, starea de sanatate, stilul de viata, relatia de parteneriat etc). Este adevarat ca si varsta este un factor si odata cu inaintarea in varsta omul isi diminueaza functiile vitale, printre care si dorinta de a se angaja in activitati sexuale. Dar ritmul fiecaruia este diferit si nu este un subiect de dezbatere despre cine are dreptate, este pur si simplu o alegere personala.
Numai bine!
0
11-01-2018, ora 12:17
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Cu inaintarea in varsta, este normal sa existe o serie de transformari in viata barbatilor care tin de aspect, marime si performanta sexuala. Posibile cauze ale dorintei sexuale diminuate:
- efect medicamente
- simptom al unor boli
- nivel scazut de testosteron
- perioade dificile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici