O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina

18-06-2017
Diana4
Nu este medic/terapeut
Diana4
Hello, ma confrunt si eu de 3 saptamani incoace cu o situatie care nu imi da pace, acum 3 sapt am avut un contact sexual cu intrerupere coit pe data de 26 05 2017 (stiu ca e riscant), acesta s-a petrecut cu 5 zile inainte de data la care asteptam menstruatia. Menstruatia insa nu a mai venit, dupa 5 zile de intarziere am facut un test de sarcina iesind negativ.
La 14 zile de intarziere am mai facut un test care a iesit tot negativ, pe urma m-am hotarat sa merg la ginecolog. Dna doctor mi-a dat duphaston tratament 5 zile si pe urma mi-a spus ca daca in termen de 2 sapatmani nu vine menstra sa merg inapoi.
In fix ultima zi in care am luat ultima pastila de duphaston (ultima pastila luata fiind dimineata, deci ziua 5) mi-a aparut o sangerare la inceput maronie, apoi spre seara a luat culoare rosiatica, durerile de burta aparand si ele ca si cand mi-ar fI venit menstruatia. Dar consistenta acestei sangerai nu este ca si menstrele mele trecute, sunt foarte stresata gandidu-ma ca e vorba de o sarcina, momentan nu ar fi indicat, sunt destul de tanara.
De asemenea la o saptamana de intarziere a ciclului mi-au aparut pe sani mici cosulete, din ce am citit ar fi tuberculii montogomery care apar in sarcina.
Am 3 saptamni de la contactul cu pricina, am mai facut ultimul test de sarcina chiar la 20 zile de la contact (vineri data de 16.06.2017) am aceasta sangerare si nu stiu ce sa cred. O fi sarcina sau nu? Mentionez ca acu 3 luni am intrerupt anticonceptionalele din alte motive de sanatate pe care le-am luat timp de 1 an si junatate

Este vreo dereglare hormonala.sau poate fi o sarcina care testele de urina nu o depisteaza inca?
2 comentarii
0
19-06-2017, ora 21:04
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Ca sa excludeți o sarcina faceți un test din sânge bHCG și dacă e nedetectabil a fost doar o dereglare hormonala și de ovulatie!
0
19-06-2017, ora 21:45
Diana4
Nu este medic/terapeut
Diana4
Multumesc de raspuns, asta am sa fac :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: