o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?

03-09-2008
danutza t
Nu este medic/terapeut
danutza t
Am fost la medicul ginecolog aproximativ acum doua luni pt. testul Papanicolau iar medicul nu a vrut sa-mi faca testul spunandu-mi ca m-am spalat inainte si nu trebuia sa ma spal ca astfel se pierd probele, dar totusi mi-a facut un control, mi-a palpat ovarele si cu ajutorul unui instrument banuiesc ca a verificat uterul si mi-a spus ca sunt bine nu am nimic.
-intrebarea mea pt dvs. e urmatoarea: un medic ginecolog isi poate da seama daca o persoana are cancer de col doar PRINTR-UN CONTROL ? va rog sa-mi raspundeti, multumesc.
3 comentarii
0
04-09-2008, ora 00:00
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
TREBUIE FACUT TESTUL PAPANICOLAU DAR TREBUIE SA NU TE SPELI IN INTERIOR(AFARA POTI-EXTERN).DACA TESTUL IESE BINE E OK.DACA NU SE FACE SI O COLPOSCOPIE.SANATATE.
0
04-09-2008, ora 00:00
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
EXEMPLU:DACA TE DUCI LUNI LA GINECOLOG, TE SPELI SIMBATA DIMINEATA SI PINA LUNI NU TE MAI SPELI DECIT EXTERN.E MAI BINE ASA.AM FACUT SI EU TESTUL ACUM 2 SAPTAMINI.NU TREBUIE SA-TI FIE FRICA.NU DOARE.NU SIMTI NIMIC.SI IN CAZUL IN CARE AR FI CEVA PROBLEME PINA LA CIII(ADICA CANCER DE GRAD III SE TRATEAZA).DAR TREBUIE SA IEI DIN PRIPA SI SE FACE O DATA PE AN TESTUL.SANATATE.
0
29-09-2008, ora 00:00
nicolaescu_alina
Nu este medic/terapeut
nicolaescu_alina
poate o sa ti se para ciudat, danutza, dar, eu plecand in alta tara si schimbandu-mi doctorul, la primul control si prima palpare, el mi-a spus ca, Da, am cancer la colul uterin. apoi, am facut analize si mi-a spus stadiul si cum v-a decurge operatia...etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •