O posibila sarcina???

02-09-2013
MihaelaP13
Nu este medic/terapeut
MihaelaP13
Sunt foarte ingrijorata in legatura cu un anumit lucru si va rog sa ma lamuriti.Am facut sex neprotejat cu iubitul meu de mai multe ori, si nu s-a intamplat nimic niciodata.Insa luna trecuta.mi-a intarziat ciclul iar cand mi-a venit mi-a curs putin, nu am mai avut fluxul abundent ca de obicei, insa m-a tinut 4 zile.E posibil sa fiu insarcinata? Va rog mult da-ti-mi un raspuns concret.(Tin sa mentionez ca am 17 ani).
2 comentarii
0
03-09-2013, ora 10:26
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
la varsta ta e normal sa mai ai dereglari de cm. sti vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori la apa". daca ai facut-o de multe ori fara protectie si nu ai patit nimic pana acum, nu inseamna ca poti s-o faci in continuare ca nu o sa se intample nimic. odata si-odata tot ti se infunda ca sa spun asa. ia-ti un test de sarcina ca sa fi sigura si data viitoare nu mai face neprotejat fiindca cm iti joaca feste si nu sti cand esti in zilele fertile si cand nu. si mai mult de atat va jucati cu sanatatea voastra. sti despre bolile cu transmitere sexuala ;). ne auzim.
0
03-09-2013, ora 11:40
MihaelaP13
Nu este medic/terapeut
MihaelaP13
Multumesc mult pentru raspuns.:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul