o posibila sarcina?

20-08-2015
Micky J.
Nu este medic/terapeut
Micky J.
Buna ziua. As dori sa raspundeti la intrebarea mea. In luna august, am avut doua contacte sexuale, metoda contraceptiva folisita fiind prezervativul, inainte si dupa data aproximativa ovulatiei. Apoi, inca doua contacte(cu aceeasi metoda) inainte de menstruatie cu aproximativ doua sapt. respectiv cateva zile. Menstruatia a venit la timp, cu aceleasi simptome ca de obicei, diferenta fiind cantitatea(mai mica decat de obicei) si a durat cu doua zile mai putin. Precizez faptul ca prezervativul nu sa rupt(am verificat mereu) e posibila o sarcina? Mai mentionez faptul ca de la inceputul menstruatiei am avut mici greturi, aproape neobservabile. Iar menstruatia a tinut 4 zile in lic de 6 cat tinea de obicei.
4 comentarii
0
20-08-2015, ora 19:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred. Mai degraba mici dereglari hormonale. Puteti face un test de sarcina care sa va confirme oricand.
0
20-08-2015, ora 19:53
Micky J.
Nu este medic/terapeut
Micky J.
Multumesc. Eu cred ca sansele sunt destul de mici. Astept si alte opinii, pana o sa imi fac testul (undeva prin 10 septembrie probabil).
0
22-08-2015, ora 15:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata.
0
16-09-2015, ora 23:40
Benjamin739
Nu este medic/terapeut
Benjamin739
Buna seara. Doamna doctor, as dori sa stiu daca prietena mea a ramas gravida. Deci, ea este virgina, iar eu la fel sunt virgin. Avem 18 si 19ani (ea), iar in seara aceasta mi-am introdus-o in vaginul ei, dar doar capul si cand am simtit ca imi vine sa ejaculez am scoso repede. Dupa vreo 10min iar am facut la fel, iar doar capul a intrat si cand am simtit ca imi vine am scos-o. Se poate sa fi ramas insarcinata ? Din raspunsurile pe care le-am citit ale dumneavoastra reiese ca nu, dar as vrea un raspuns concret. Va multumesc mult *
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •