O problema in zona anala

13-02-2010
dodo25
Nu este medic/terapeut
dodo25
am 25 ani de vreo 2 luni mia aparut o durere in partea de jos la anus
durerea nu este de proporti mari dar suparatoare pentru ca persista si este stabila uneori doare mai putin dar niciodata exagerat se amplifica atunci cind stau mult timp pe scaun chiar si intins pe spate in pat nu am scaune cu singe Durerea persista si am senzatia ca tre sa merg des la baie dar e doar senzatie. cemi recomandati? sau de stiti careva ceva despre simtomele mele, finsa mentionez ca am fost laun chirurg am facut o anuscopie si nu a gasit nimic suspicios totusi mia dat ceva medicamente, detralex, proctolog supozioare si doctorita de familie mia dat suplimentar ceva medicamente si o crema de plante nu am simtit nici o diferenta as vrea sa stiu oare ce ma sfatuiti sa fac.Multumesc
13 comentarii
0
14-02-2010, ora 11:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tranzitul intestinal este normal? Nu suferi de constipatie cronica ?Consulta si un urolog, fa o ecografie abdominala pentru a constata starea rinichilor.Daca era vorba de boala hemoroidala trebuia ca in doua luni de terapie sa nu mai simti acea durere caci tratamentul urmat este foarte bun pentru eventualitatea diagnostica luata in discutie..Eventual poti face si o irigografie.Alta este cauza acestei dureri.
0
14-02-2010, ora 12:48
dodo25
Nu este medic/terapeut
dodo25
Da tranzitul este normal, am scaun zilnc am facut o radiografie la rinichi si nimic nici acolo, de catva timp cand simt ca trebuie sa ma duc la baie muschiul anal se contracta si se decontracta incontinu foarte repede oare are si acesta cauza cu boala de care sufar, se poate sa fie ceva de la prostata ? Multumesc
0
14-02-2010, ora 12:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu cred ca este ceva de la prostata, esti prea tanar. Totusi raman la ideea ca ar trebui sa te vada un specialist urolog. si la laborator un examen coproparazitologic al scaunului.
0
14-02-2010, ora 13:11
dodo25
Nu este medic/terapeut
dodo25
Chiar maine trebuie sa ma duc sa imi ia sange si sa duc si scaun, o sa va tin la curent cu starea mea, multumesc mult
0
14-02-2010, ora 16:23
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
pt casa doctor house:

imi cer scuze ca postez la acest topic, dar sper sa il regasiti mai repede:

sufar de migrene si in urma unei radiografii craniu( seaua turceasca) +coloana cervicala mi-a iesit inchiderea diafragmului selar la hipofiza; la coloana e ok. varsta: 34, 52kg, 170cm

pana ajung la un endocrinolog indraznesc sa va intreb pe dvs ( am vazut ca aveti vaste cunostinte). care poate fi impactului unei asemenea inchideri la nivelul intregului organism? se impune un rmn pt aflarea mai multor informatii?

multumesc de ajutor si pt dodo.. multumesc pt "gazduire"!
0
14-02-2010, ora 17:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E nevoie de investigatii suplimentare un RMN / CT / angiografie.neurologul va decide.e posibil sa existe o tumora hipofizara [ majoritatea benigne ], un adenom hipofizar.ai facut si alte investigatiii ?...valoarea prolactinei ?...un ex. oftalmologic ? Nu te speria caci va fi bine, vezi ce spune endocrinologul, eventual gaseste si un neurolog bun si vei vedea ce va mai fi.
0
14-02-2010, ora 18:08
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
doctorul care mi-a dat trimiterea pt radiografie mi-a zis ca se vor vedea si eventualele adenoame hipofizare ( daca exista) si pe radiografie... toti hormonii hipofizari si tiroidieni ies in limite normale ( inclusiv prolactina) si asta in urma analizelor repetate...examen oftalmologic am facut, inclusiv fund de ochi si e totul ok!!! eu nu mai stiu ce sa fac!!!!
0
14-02-2010, ora 19:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La radiografie se vad deformari ale seii turcesti hipofizare, s-a vazit ca sunt modificari, se banuieste un adenom hipofizar, dar nu se stie cu siguranta ce este.Trebuie facuta si o alta investigatie imagistica mai de acuratete pentru a se pune un diagnostic clar deoarece exista si alte tumori benigne in afara adenomului, se va vedea mult mai bine dimensiunea formatiunii, se vor obtine informatii privind circulatia vasculara in zona etc. Tu asteapta intalnirea cu endocrinologul si vezi ce spune, dar daca toate testele hormonale sunt in regula, eu sunt de parere ca opinia unui neurolog ar fi mai utila.
0
14-02-2010, ora 23:24
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
e in regula, multumesc mult de ajutor! la neurolog am fost, mi-a spus ca am migrene si sa iau topamax dar nu l-am tolerat deloc, cred ca si cianura daca luam o toleram mai bine:)) am facut si EEG, totul normal. acum cred ca imi intelegeti disperarea!!

oricum, o sa urmez sfatul dvs, poate nu am nimerit eu neurologul potrivit. Stiu ca sunteti din Iasi, dar daca din intamplare cunoasteti un neurolog bun in Bucuresti, v-as fi recunoscatoare!!

o seara minunata va doresc!
0
19-02-2010, ora 22:34
dodo25
Nu este medic/terapeut
dodo25
Buna seara au venit rezultatele de laborator si au gasit ca am helicobacter pylori, poate aceasta bacterie sa fie si cauza presiunii din anus si durerile anale slabe, tin sa precizez ca la un efort la defecatiedurerea seintesifica si parca este localizata deasupra anusului nu in jurul rectului, se simte o senzatie de obiect strain sa spun asa parca ceva ma inpinge inauntru, dupa 2 luni de tratament cu detralex, proctolog supozitoare, sun pils crema si pastile daca erau hemoroizi trebuiau sa treaca, datimi o idee unde sa ma duc, sa cer sa mi se faca o coonoscopie, este decisiva in rezolvarea problemelor mele.
0
21-02-2010, ora 20:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
HP poate da tulburari de motilitate digestiva cu dureri abdominale difuze dar tu spui ca ai scaun normal, zilnic, si durerea e jos, la anus.Nici hemoroizii nu sunt de vina.Eu iti propun sa faci o irigografie mai intai la un cabinet particular de imagistica medicala sau intr-o clinica de gastroenterologie.Anuscopie totusi s-a facut si nu s-a gasit nimic.daca nu s-a gasit nimic nu stiu de ce ai primit terapie pentru hemoroizi.Deci trebuie investigat colonul mai bine.
0
20-08-2010, ora 22:53
craluca
Nu este medic/terapeut
craluca
Buna seara!

Am realizat o radiografie la Saua Turcica(turceasca) insa restul analizelor, respectiv prolactina, cortisolul si altele inca nu le-am facut. Rezultatul radiografiei este "Sa turcica de 11/5 mm, cu discreta amprenta la nivelul fundului selar".
Am rascolit google-ul in cautarea unor cazuri similare pt a vedea in prima instanta despre ce este vorba insa fara succes si urmatoarea consultatie cu medicul endocrinolog care m-a trimis sa realizez aceasta radiografie este abia peste 3 saptamani, timp in care cu siguranta o sa stau ca pe ace si o sa ma gandesc la vrute si nevrute. De asta am indraznit sa intru aici si sa va cer parerea, daca puteti sa-mi spuneti ceva legat de rezultatul radiografiei, daca ma pot linisti, daca trebuie sa ma pregatesc de pe acum sufleteste-n primul rand!

Imi cer scuze ca poate cer un lucru aiurea, insa nu am la cine apela si am vazut ca ati mai raspuns aici pe forum la diferite intrebari!
Va multumesc anticipat!
0
06-06-2011, ora 17:50
diuca
Nu este medic/terapeut
diuca
buna ziua, am o fetita de 12 ani care se scapa pe ea de treaba mare.ce trebuie sa fac si unde sa merge? totul o pornit de la constipatie.poate sa aibe fisura?? astept raspuns urgent.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: