o rana in spatele guri pe obraz ca si o rana dar e exact intre masea si fata

21-03-2008
stancuta
Nu este medic/terapeut
stancuta
in urma cu un an mia aparut pentru prima data ca si o rana in spatele guri pe obraz ca si o rana dar e exact intre masea si fata, ma doare iar medicu meu dentist refuza sa imi faca extractie. Cand imi apare mi se umfla ganglionu de sub barba si radiaza si in ureche. imi apare si dispare dupa toate gargarele care le fac. efectiv nu stiu ce sa mai fac. ati mai avut careva asa ceva? daca e cineva de specialitate il rog sa ma sfatuiasca ce sa fac. va multumesc
3 comentarii
0
23-03-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
ar fi indicat sa mergeti si la un medic specialist in patologie orala.si...tot urgent !!
0
25-03-2008, ora 00:00
carmen.u
Nu este medic/terapeut
carmen.u
cea mai buna indicatie, pe care eu o recomand cu incredere, este sa te prezinti la o clinica maxilo-facila, sa te vada un chirurg.Adica fie un medic specialist, medic primar sau profesor doctor pt a te putea lamuri cat mai repede, in aceasta probleme.Este necesar ca in momentul prezentarii, rana sa existe ca sa poata fi examinata.Daca ea a trecut poti sa mergi oricum, dar nu amana sanatatea ta.O spun din experienta, nu ca sa te sa te nelinistesc. informatiile care le oferi AICI, fara un examen clinic efectuat, nu pot constitui nimic mai mult decat niste simptome, pe baza carora este exclus si insuficient sa se puna astfel un diagnpostic.
Mergeti cu incredere la unmedic sa va vada, nu sunteti singura care are o astfel de problema.Nu ar trebui sa evitati medicul, cand este in joc sanatatea d-voastra(desi nimanii nu ii place sa frecventeze clinicile, uneori este necesar).
0
29-04-2008, ora 00:00
stancuta
Nu este medic/terapeut
stancuta
va multumesc pentru sfaturi, abia acum leam citit doarece am fost plecata din tara si vreau sa va anunt ca miam rezolvat problema prin extractie.Acum e totul ok.(era un molar care imi ranea obrazul ), iar pentru carmen.u vreau sai spun ca nu evit medicul din contra am mers de multe ori la mai multi medici de specialitate care imi ziceau ;ca poate ma musc noaptea in somn oricat le ziceam eu ca nu e asa.iar pt. maseluta 2002 vreau sai zic ca exact in data de 23-o3 miam rezolvat problema in america. ORICUM va multumesc ca miati raspuns si va doresc toate cele bune si sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: