O sa chelesc?

24-06-2018
Mihai330
Nu este medic/terapeut
Mihai330
Buna ziua. Am 17 ani. Am o dilema care mă macină de ceva timp. Eu am parul negru și ondulat spre cret. Tatăl meu are părul creț și negru și nu a chelit (55 de ani). Mama mea are parul saten și ondulat. Sora mea are părul creț și saten. Bunicul de pe tata avea parul negru și ondulat și nu a chelit până la 80 de ani. Bunicul de pe mama avea parul saten și nu a chelit până la 52 de ani ( atunci a murit). Unchiul meu de pe mama avea parul saten și a chelit de pe la 40. Întrebarea este: O să chelesc și eu? Mulțumesc anticipat. Chiar as dori un răspuns cât mai sigur pentru că întrebarea mă cam macină de ceva timp.
4 comentarii
0
25-06-2018, ora 11:59
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
buna ziua,
Nu aveti cum sa stiti aceste lucruri momentan.
o zi buna?
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
24-07-2018, ora 17:25
Dr. Dana Bratu
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Dana Bratu
Pe dvs va intereseaza sa stiti daca suferiti de alopecie androgenetica. Culoarea si textura parului (brunet, cret, etc) nu preconizeaza momentul rarefierii firelor de par. Ne putem orienta dupa bunicul matern, insa nu putem generaliza... cel mai bine este sa urmariti zona frontala si daca observati ca se rareste parul dupa varsta de 20 de ani, sa cereti o examinare tricologica medicului dermatolog.

Dr. Dana Bratu
0
06-10-2018, ora 16:29
Aliss1995
Nu este medic/terapeut
Aliss1995
Buna ziua ! In urma cu 3 ani am fost diagnosticata cu pelada..De atunci si pana in prezent părul mi-a picat doar de 3 ori in diferite zone ale scalpului. Am făcut inflitratii cu Diprohos, părul a crescut.Acum mi-a picat din nou în alta zona a scalpului, având în vedere faptul că nu se mai gasesc fiole de Diprohos, ce imi puteti recomanda ?
0
15-10-2018, ora 08:29
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
buna ziua,
pelada poate fi tratata si cu alte medicamente. Cela mai bine ai fi sa mergeti la medic pentru un set de analize si apoi sa faceti un tratament.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: calvitia calvitie

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: