o si eu o urgenta!!! nu stiu ce sa cred!

04-02-2008
george_mtb
Nu este medic/terapeut
george_mtb
Am si eu o intrabare!In urma cu cateva zile am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea dar fara sa imi dau drumu in ea, am terminat afara.Dupa aceea m-am sters (cu hartie igienica) si am fost la toaleta unde am urinat (sper sa nu va deranjeze detaliile dar ma gandesc ca sunt importante).La cateva ore am facut-o iar, tot neprotejat si nu am terminat deloc.Inainte sa introduc penisul in vagi, penisul era umed(stiu ca penisul ca si vaginul secreta niste substante care usureaze panetrarea), fara sa imi dau drumu, trebuie sa imi pun vreun semn de intrebare.Ar putea sa mai ramana vreun spermatozoid dupa ce am terminat, m-am sters si am mers la toaleta?Ar trebui sa imi fac griji ca prietena mea ar putea ramane insarcinata?Va rog sa imi raszpundeti cat mai repede!!! Sunt cam disperat !!! Va multumesc anticipat !!!
2 comentarii
0
04-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
NU. Nu trebue sa.ti faci griji. Eu fac la fel si nu sunt probleme!
Este bine ca ai urinat.e bine si sa te speli cu apa si sapun !!!
0
05-02-2008, ora 00:00
Andrei08
Nu este medic/terapeut
Andrei08
dragul meu!eu zic s mergeti la un doctor...s elimini orice nedumerire!nu vreau s te sperii, dar ii mai bine asa!de akm inainte protejeaza-te!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici