Oare am facut bine? l-am parasit, apoi m-am intors

21-03-2016
Aly meu
Nu este medic/terapeut
Aly meu
Buna ziua nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai fac eu am 18 ani iar pretenul meu 28 impreuna avem o fetita de 1 an jumate de curand ne-am certat foare rau eu nu mai suportam sa stea plecat prin oras nu mai suportam sa ne certam tot timpul ma simteam atat de singura si am incercat sa imi tai venele apoi m.am gabdit la fetita mea si m.am oprit.el cand a venit acasa ne.am certat si a vazut ca m.am taiat si ma batut spunea ca nu mai rezista cu mine era un pic baut...eu am asteptat sa adoarma si mi.am luat copilul si am fugit la mama...trecusera doua zile si nu imi gaseam locul acolo nu puteam nici sa mananc el ma implora sa ma intorc ca a facut o greseala si ca il omoara faptul ca nu sunt langa el asa ca m.am intors dupa trei zile mama sa suparat pe mine imi zicea ca nu se va schimba niciodata ca sunt o proasta prietenii imi spun la fel ca sa impacat cu mine ca ii era dor de fata.el zice ca ma iubeste dar nu stiu ce sa mai cred am facut bine????
5 comentarii
0
21-03-2016, ora 10:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred ca ati facut bine. Cred ca trebuie sa mergeti la mama si sa nu mai aveti relatii sexuale cu el sa mai faceti un copil. Dat in judecata pentru pensie alimentara la copil.
Daca ii e dor sa vina la mama sa va vada si sa demonstreze o perioada mai mare, de cateva luni, un an, ca s-a schimbat, fara sa va mutati la el.
Daca va taiati venele, cine are grija de copil ? El ? Trebuie sa va asumati aceasta responsabilitate a cresterii copilului acum si sa mergeti mai departe. Nimeni nu va obliga sa suferiti intr-o relatie. Nu vad de ce sa va taiati venele. Il parasiti brusc si sa fie sanatos cu tot neamul lui. Dv aveti copilul dv care presupun ca va aduce mare bucurie.
0
21-03-2016, ora 11:18
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Nu ati specificat ce anume face sotul incat sa doriti sa va luati viata sau sa-l părăsiţi. Daca in viata d-voastra exista violenta sau aveti tentative de suicid trebuie sa stiti ca aveti nevoie de ajutor. Cu atat mai mult cu cat aveti un copil care este dependent de sanatatea mamei
0
21-03-2016, ora 15:16
Aly meu
Nu este medic/terapeut
Aly meu
Dar eu il iubesc foarte mult si ma simt neajutorata fara el de aceea l.am iertat m.am gandit si la copil si m.am obisnuit cu un stil de viata parea atat de ciudat cand am plecat la mama parca nimic nu avea sens nu imi gaseam locul in acea casa.acum cand m.am intors se poarta si vorbeste foarte frumos ma alinta.daca as sti ce gandeste poate as sti ce sa fac mi.a promis ca se schimba si sa il ajut sa fiu langa el
0
28-03-2016, ora 20:07
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna seara!
o relatie trebuie sa se bazeze pe iubire, respect, intelegere...ati incercat sa va sinucideti...indicat ar fi sa consultati un specialist! Sanatate multa!
0
30-03-2016, ora 12:06
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu ar fi exclus Aly sa suferi de o depresie si sa fie nevoie de un tratament medicamentos pentru a iesi din ea.
Apeleaza la medicul de familie si intreaba daca e sau nu cazul sa consulti si un medic specialist

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul