Oare as putea ramane insarcinata??!!!

19-04-2008
liuka20
Nu este medic/terapeut
liuka20
Am 21 de ani..mi-am inceput viata sexuala acum 5 luni, insa niciodata nu m-am protejat, deoarece prietenul meu nu a ejaculat niciodata "in mine" si am zis ca nu are rost sa folosim prezervativ, atata timp cat nu suntem nici unul din noi bolnavi, iar el ejaculeaza "afara". Menstruatia imi vine regulat..nu au fost probleme din punctul asta de vedere.Dar totusi exista vreo posibilitate sa raman insarcinata???
2 comentarii
0
19-04-2008, ora 00:00
lissa
Nu este medic/terapeut
lissa
as dori si eu sa stiu..acele "picaturi ale placerii" cand vin?inainte sa ejaculeze?sau vin si pe parcursul contactului sexual datorita excitarii si placerii?...si as dori sa imi spuneti si mie cum pot afla perioada in care sunt fertila...nu am un ciclu regulat...are diferenta de cateva zile...de ex timp de 3 luni mia venit pe data de 8...dupa aceea pe data de 7...pe data de 10...pe data de noua si tot asa...iar deobicei ma tzine intre 4-5 zile...cum as putea afla care este perioada fertila la mine?cum sa calculez asta?va rog sa imi raspundeti, va multumesc!
0
29-04-2008, ora 00:00
vitoria
Nu este medic/terapeut
vitoria
ma numesc Vitoria si recent am fost la medicul meu sa ma controlez din cauza unei intirzieri neobisnuite.El mia recomandat p-u restabilirea ciclului mens.sa administrez o luna (un ciclu) pastile de contraceptie.Ieri am avut relatie libera si cind urma seara sa administr. pastila, am uitat pur si simplu s-o fac.A doua zi dimineata am administr.la indicatia med.Si totusi as vrea sa stiu daca e posibil sa ramin insarcinata sau nu.Si daca nu cumva va influenta acesta in viitor, daca as m-ai dori sa mai am o relatie libera???Va rog mi-ati spune ceva referitor la acesta???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •