Oare este vorba despre o dereglare hormonala?

18-02-2013
giorgianaa
Nu este medic/terapeut
giorgianaa
Buna ziua, as dori sa imi impartasiti parerile voastre in legatura cu subiectul acesta.Am ciclul regulat, pe data de 14.02. mi-a aparut menstruatia, in urma durerilor de sani care intotdeauna ma anunta aparitia acestuia.Am remarcat o anormalitate in aceste 5 zile de cand mi-a venit, nu imi curge normal, ca de obicei, este mai putin cantitativ si am inca sanii umflati si acum, de obicei cand imi vine, mi se desumfla sanii, este prima data care se intampla asta si imi este putin teama.Vreau sa mai spun ca ultimele 4 dati in care am intretinut relatii sexuale am facut fara prezervativ, dar fara a se termina in vagin.Totusi imi este greu sa cred, deoarece ciclul mi-a venit regulat, astept niste pareri, multumesc.
2 comentarii
0
18-02-2013, ora 13:07
ioana antoanela
Nu este medic/terapeut
ioana antoanela
Dacă te gândeşti că ar fi putut să-ţi vină menstruaţia peste sarcină ( ceea ce nu este exclus ), pentru liniştea ta fă-ţi un test de sarcină. Metoda contraceptivă pe care ai folosit-o nu este tocmai sigură pentru că spermatozoizii există în lichidul care apare anterior ejaculării, nu mulţi, dar există. Sănătate multă şi sper să fie aşa cum doreşti tu!
0
18-02-2013, ora 18:15
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Nu exista sarcina peste menstruatie, asta-i o aberatie...sunt niste sangerari specifice primului trimestru de sarcina(reduse cantitativ), pe care, in necunostinta de cauza, femeile le condunda cu menstruatia...nu-ti fa griji, mai mult ca sigur nu esti insarcinata, dar metoda de contraceptie la care ai apelat nu este una sigura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.