Oare nu ma pot abtine sa insel?

10-04-2010
octombrie13
Nu este medic/terapeut
octombrie13
Am o relati cu prietenul meu de 5 ani acum doi ani petreceam foarte mult timp pe messeger cu un amic care mai tarziu m-am indragostit nebuneste de el. Am vrut sa ma despart de prietenul meu am incercat si nu am reusit amicul s-a retras a zis k nu se baga intre noi. Acum povestea se repeta si nu stiu ce sa fac. I-am spus prietenului meu ca am mai iesit cu altineva (de cateva ori, nu pot sta cu doi barbati in acelas timp ar fi cumplit). Al doilea barbat cel care la fel vorbim foarte mult pe messeger daca o sa vreau sa fie ceva serios intre noi nu o sa poata fi deoarece el nu o sa poata sa investeasca sentimente serioase niciodata avand in vedere k eu am iesit cu el cat timp eram cu altcineva chiar daca nu am facut sex. Si mai cred k dupa o perioada o sa se plictiseasca si cel cu care vb pe mess sa imi mai acorde atentie toate relatiile la inceput sunt frumoase dar dupa o perioada se sting.Cu prietenul meu abia reusim sa ne vedem cateva ore pe zi daca reusim lui la telefon sau pe mess nu ii place sa vb dar asta nu e o scuza pt mine sa fac cea ce am facut el a fost corect cu mine tot timpul. Ce sa fac sa incerc sa reiau relatia cu prietenul meu? Oare dupa un an o sa se intample la fel? Oare nu pot fi fidela nimanui? Oare sunt o persoana atat de josnica? Ma poate ajuta cineva cu un sfat sau cu o parere?va rog frumos!
1 comentarii
0
12-04-2010, ora 09:47
moschino 25
Nu este medic/terapeut
moschino 25
buna
in mare mi e foarte cunoscut acest subiect, numai ca eu sunt maritata si am si un copil ceea ce complica cu mult lucrurile. nu sunt in masura sa iti dau sfaturi dar la tine e oarecum mai simplu pt ca poti sta putin singura si vezi cee anume iti doresti. ia o pauza, iesi cu fetele fa altceva decat sa te gandesti la mess sau la prietenul tau si vezi ce anume iti lipseste. eu am nevoie de un ajutor specializat. ma duc sa vb cu un psihoterapeut in probleme de cuplu. sper sa gasesti linistea pe care si eu o caut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul