oare o sa-mi treaca vreodata.?

11-03-2008
mahhkwa
Nu este medic/terapeut
mahhkwa
Buna seara,
Am gasit intamplator acest forum si am constata cu placere sa vad ca exista doctori care chiar citesc problemele celor ce posteaza.Problema mea are radacini mai vechi in copilarie.Inca de cand a murit bunica mea am ajuns sa-mi fie frica sa stau singura.Ma gandesc mereu ca ea este aici ca vine la mine.Totul se intampla noaptea intre orele 12-4 am.Nu mai stiu ce sa fac sa pot sta singura in casa.Ii innebunesc pe toti in jurul meu.Ma apuca crizele si plansul si tremur toata si nu pot sa dorm.Am facut tratament cu cipralex cam 3 luni si cu orfiril 1 luna.Mi-a fost bine cat le-am luat dar acum a revenit totul.Sunt tanara si stiu k nu e bine ce se intampla cu mine.Ce sa fac sa fiu eu cea dinainte, sa fiu iarasi vesela.Nu mai vreau sa ma panichez la fiecare zgomot ce il aud...Ajutati-ma va rog
7 comentarii
0
12-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara!Eu cred ca pe masura ce o sa cresti, o sa devi mai curajoasa;un sfat adecvat iti poate da un psiholog sau un psihiatru, dar cred ca te-ar ajuta mult compania unui catel sau a unei pisicute;Numai bine
0
12-03-2008, ora 00:00
mahhkwa
Nu este medic/terapeut
mahhkwa
Am 25 de ani.Cat sa mai astept? Nu mai sunt copil acum, sunt femeie in toata firea..Problema mea dureaza de 6 ani.
0
13-03-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga Mahhkwa, iti spun cu siguranta ca vei depasi problema ta.
Si eu am avut probleme serioase si tot le-am depasit.
Sa admitem prin absurd ca ar veni bunica ta, ce ar fi? Dar nu este posibil pentru ca in biblie scrie clar ca intre vii si morti este o prapastie de netrecut.
Probabil ca tu ai vazut-o pe bunica ta moarta si te-a marcat.
Si mie mi-a murit bunica acum doi ani, o visez des, ba chiar visez ca ma ia in brate. Nu trebuie sa te mai sperii de asta.
S-ar putea totusi ca aceasta spaima sa iti vina pe un fond de sensibilitate. Menajeaza-te cat poti si mai mergi la un psihoterapeut bun.
Numai bine!
0
13-03-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
exista remediu pentru problema ta.Eu acum vreo 2 ani nu puteam sa adorm intre orele 6-8 seara..simteam in intervalul acela o frica groaznica ca si cum ar urma sa se intample vreo catastrofa.acum ma simt chiar relaxat intre acele ore si nimic rau nu sa intamplat.asa ca linisteteste-te.incearca sa vorbesti cu un preot bun..eventual sa te spovedesti si sa te impartasesti te va ajuta enorm.Iar faptul ca gandesti cum ca mortii vin la tine sau ceva de genul este numai in inchipuirea ta...pt ca Dzeu nu ingaduie astfel de lucruri pt ca am fi numai nebuni pe strada crede-ma.Exista oameni ce aceste puteri dar care sunt expusi si ei la riscuri extreme...exista si sarlatani multi si exista si oameni care raman marcati cum zici si tu de pe urma unui lucru...care viseaza ani la randul o persoana pierduta sau au impresia ca sunt langa ei in casa.O sa treaca.roaga-te.vorbeste cu Dzeu si zii sa aiba grija de bunica ta...iar tu incearca sa te concentrezi la lucrurile pamantesti pt care traiesti.Si sa vezi ca o sa-ti fie mult mai bine.Iar in intervalul acela care zici tu.incearca sa iesi sa faci putina miscare in aer libe ca tot se incalzeste acum...sau cheama o prietena la tine.Asculta putina muzica de relaxare...exista remedii...dar trebuie sa cauti.Multa sanatate
0
14-03-2008, ora 00:00
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Autrecut 13 ani de cand am terminat facultatea. Si tot de atunci visez ca sunt la examen, ca nu am invatat nimic si nu pot termina facultatea. Si asta din cauza unui profesor care nu vroia in ruptul capului sa ma treaca la o materie. Ani de zile ma trezeam speriata in timpul noptii. Si acum visez, mai rar, insa nu ma mai ingrrozeste visul.
Deci, trece...
Asta nu inseamna ca trebuie sa astepti ani de zile sa-ti treaca. Parerea mea este ca ai nevoie de ajutor psihiatric in primul rand.
0
28-03-2008, ora 00:00
ancam
Nu este medic/terapeut
ancam
nu pot sa cred ca mai exista cineva ca mine!! te rog mult sa-mi dai id-ul tau de mess, chiar as dori sa vb cu tine, sa stii ca si eu sunt exact in aceeasi problema, insa mie mi frica sa stau in camera chiar daca mai sunt 4 pers(care dorm)!!!si cum ai spus tu, dupa 12 doar ca la mine tine pana nu se face ziua, pana nu vad lumina zilei..stau treaza si plang si sunt nervoasa pe mine insami..
0
29-03-2008, ora 00:00
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Nu oi fi atat de rau ca tine, insa am trecut si eu prin momente groaznice. Acum, in urma tratamentului sunt aproape bine. Tu iei vreun medicament? Eu consider ca un tratament medicamentos este cel mai bun in ameliorarea anumitor stari. Putem vorbi daca vrei:
-*


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frică, timiditate sau... fobie socială?
  •