Oare sunt nebun?

04-05-2008
madalin_bsk
Nu este medic/terapeut
madalin_bsk
Buna ziua,

In urma cu 2 luni, dupa un consum excesiv de alcool au aparut simptomele care le am si acum : pierderea interesului în bucuriile vietii, lipsa motivatiei, pierderea încrederii în sine, evitarea oamenilor, iritabilitate, gînduri de sinucidere.La inceput au fost niste dureri teribile de cap si de picioare.Durerile de cap le am si acum, in fiecare zi, insotite cu aceste simptome, ganduri care ma distrug pe zi ce trece.M-am gandit ca ceva nu este in regula si ar trebui sa vizitez un dr., dar pe acest site as putea primi mai multe raspunsuri de la diferiti doctori si v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea recomanda un medicament.
Va multumesc
10 comentarii
0
05-05-2008, ora 00:00
bactericos
Nu este medic/terapeut
bactericos
mergi la medic urgent
0
05-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cred ca este vorba despre un episod depresiv; mergi la un psihiatru pentru tratament corespunzator;numai bine
1
02-06-2008, ora 00:00
madalin_bsk
Nu este medic/terapeut
madalin_bsk
Imi cer scuze ca nu am apucat sa va multumesc mai devreme ca mi-ati citit mesajul.Am fost la un doctor care mi-a recomandat un produs naturist pe l-am luat timp de o luna.Durerile de cap au disparut aproape in totalitate din a doua saptamana de tratament dar acele senzatzii ciudate, ganduri negre si lipsa poftei de a-mi trai viatza si a ajunge la batranetze linistit, nu au disparut.Pana acum 3 luni eram o persoana vesela, abia asteptam sa vina weekedul sa merg cu prietenii la distractii, radeam tot timpul, faceam glume, iar acum abia mai scoti o vorba de la mine.Medicul mi-a spus ca sunt prea stresat, dar eu cred ca am o problema mai mare decat stresul.
Va rog frumos sa-mi da-ti o adresa de e-mail, un id-ul unui medic bun, poate asa o sa ajung la un raspuns.
Va multumesc
0
07-06-2008, ora 00:00
iulia1982
Nu este medic/terapeut
iulia1982
vreo trei generatii sunt bolnave de depresie si au si de ce. ma bucur ca au trecut durerile de cap, alea erau motive de ingrijorare. incearca sa schimbi locul de munca?
0
07-06-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Poate ai luat viata pana acum cu o anumita usurinta si nu ti-ai prea facut probleme de ziua de maine, pentru ca spui ca erai o persoana vesela care radea tot timpul si abia astepta sa vina weekendul. Si poate ti-ai dat seama ca viata e nu numai weekend si distractii, fapt care dupa parerea mea te-a aruncat intr-o depresie. Nu stiu la ce doctor ai fost, dar ar trebui sa te duci la un psihisatru.
0
08-06-2008, ora 00:00
madalin_bsk
Nu este medic/terapeut
madalin_bsk
Da, durerile de cap au trecut, dar nici nu stiu ce este mai nasol...durerea de cap sau starea asta care nu ma lasa sa merg mai departe.Deja am renuntzat la servici pt ca nu ma mai pot concentra.
Parintii mei au divortat acum 6 ani pe cand eu aveam 17, apoi au mers fiecare pe drumurile, iar de atunci ma intretin singur.Eram foarte calculat cu salariul pe care il luam in asa fel sa-mi ajunga pana la urmatorul.Obisnuiam sa ma gandesc totdeauna la viitor, iar acum nu ma mai pot gandi nici la ziua de maine.
Sa stiti ca mesajele voastre ma ajuta, Multumesc foarte mult
1
09-06-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Esti inca foarte tanar, si daca ai ajuns deja sa renunti la serviciu, ar trebui sa insisti la medic, pentru ca in cazul acesta nu te mai ajuta produse naturiste...
1
21-02-2018, ora 10:39
ady.boca
Nu este medic/terapeut
ady.boca
si eu sunt in aceiasi situatie identica, numai am liniste, interes pentru viata...nimic
1
23-02-2018, ora 04:38
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Cu siguranță aveți o situație financiară precară. În principiu, banii foarte mulți nu aduc fericire dar traiul de pe o zi pe alta aduce întotdeauna depresie. Din păcate cam 30% dintre români suferă sau au suferit o depresie. Cauzele sunt simple. Întotdeauna creierul luptă pentru a trăi fără lipsuri. Când apar lipsurile creierul reacționează în așa măsură încât caută soluții pentru rezolvarea problemei. Cu cât lipsurile sunt mai acute și de lungă durată boală depresivă se instalează, nu mai există alte preocupări ale creierului decât eliminarea lipsurilor. Apare stresul cronic și implicit depresia cronică. Cu cât boală avansează cu atât șansele unui episod violent crește. În timp, aceste disfuncții duc la boli psihice veritabile. Tratamentul medicamentos doar întârzie dezechilibrul cerebral, nu elimină problema. Practic îți dă timp să-ți rezolvi problema financiară sau socială, după caz.
2
23-02-2018, ora 04:48
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Și încă ceva, mass-media existenta nu ne ajută cu nimic ci din contră, ne bagă mai repede în mormânt. Sunt milioane de articole și filmulețe despre cum să fim mai frumoși, mai deștepți, mai de succes. Sunt niste porcării. Realitatea adevărata incepe de fapt cu prețul pâinii. Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Migrena postcoitală
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • MIT: Rata sinuciderilor crește în perioada sărbătorilor de iarnă
  • Durerea de cap după somn
  • 1 din 10 preșcolari are gânduri sinucigașe
  • Un nou tratament pentru dependența de alcool
  • Consumul cronic de alcool inhibă absorbția unor vitamine esențiale
  • O aplicaţie pe telefon pentru reducerea riscului de suicid
  •