Oboseala si somnolenta exagerata

07-11-2016
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Buna, am 25 de ani.
In urma cu un an, mi s-a facut rau, am simtit dintr-odata ca inima numai functioneaza, nu am mai putut sa respir, a fost o senzatie de rau si oboseala in tot corpul, dintr-odata, dupa care au inceput ameteli groaznice de numai vedeam in fata ochilor.
Dupa incidentul respectiv, am dormit 20 ore incontinuu in care am fost mai mult inconstienta, iar creierul parca nu-mi mai era oxigenat.
De asemenea in perioada respectiva aveam palpitatii scurte si rapide cu ameteli cand se intampla asta si dureri toracice, de spate.
Am fost la cardiologie, mi s-a facut un ekg si o ecocardiografie dopler 2 D.
Doamna cardiolog a spus ca e ok, ca nu am nimic.
Simptomul care mi-a ramas este ca, am o somnolenta excesiva, mai rea decat excesiva, pot dormii incontinuu zi si noapte de oboseala, fara sa fi facut efort, iar dupa ce ma trezesc tot asa ma simt.
Stiu ca ceva nu in regula, ce anume, nu pot banui, va rog sa ma ajutati.
Este posibil, sa se fi produs un infarct iar ekg-ul sa nu arate asta?
Ecocardiografia sa nu arate nici ea asta?
Este posibil sa fi avut ghinionul sa dau de un medic sceptic, din acei medici sceptici care neglijeaza faptul ca ai putea totusi avea ceva?
Ce ar trebui sa fac pe mai departe?
Si va rog sa ma sfatuiti mai bine, inafara de, mergi la alt cardiolog, pentru ca am devenit eu sceptica si ma indoiesc ca nu va face la fel.
1 comentarii
0
18-11-2016, ora 22:03
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Ceea ce descrieti este caracteristic unei spasmofilii mai mult decat unei afectiuni cardiace(lipsa de calciu sau magneziu de obicei), fara insa a avea date suficiente de a nega o afectiune cardiaca sau neurologica sau un sindrom anemic. Asadar eu va recomand sa mergeti la un internist si sa dirijeze o gama larga de investigatii clinice, biochimice, hematologice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici